Elinks

Harry Potter i el misteri del Príncep - Versió HD 1080p

Font:
HDDVD+HDDVD
Codec video:
x264 (bitrate 10 Mbps) 1920 x 800 px (aspect ratio 2,40:1) F.: 23.976 fps (original)
Codec audio:
Català: AC3 5.1 (448 kBit/s) Anglès: (640 kBit/s) AD (anglès): Castellà (448 kBit/s)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Harry Potter i el misteri del Príncep
DURADA: 147 minuts (1h 27 min). - MIDA: 12.5 GB (Versió HD1080p)

PAÍS: Regne Unit i EUA GUIÓ: Steve Kloves (Novel·la: J.K. Rowling) MÚSICA: Nicholas Hooper FOTOGRAFIA: Bruno Delbonnel PRODUCCIÓ: Warner Bros. Pictures / Heyday Films DIRECCIÓ: David Yates REPARTIMENT: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Jim Broadbent, Tom Felton, Michael Gambon, Alan Rickman, Robbie Coltrane, Helena Bonham Carter, Brendan Gleeson, Matthew Lewis, Bonnie Wright, Jessie Cave, Helen McCrory, David Thewlis, Natalia Tena, Julie Walters, Maggie Smith, Fiennes Tiffin

CLASSIFICACIÓ: Per a tots els públics

Voldemort ha reforçat la seva presència tant en el món muggle com en el màgic i Hogwarts ja no és el refugi segur que algun cop va ser. En Harry sospita que els perills podrien estar fins i tot dins del castell, però en Dumbledore està més preocupat en preparar-lo per a la batalla final que sap està prop. Junts treballen per a trobar la forma de derrotar les defenses de Voldemort, i, per això, Dumbledore recluta el seu vell amic i col·lega, el professor Horaci Llagot, qui creu que té informació crucial. Mentrestant, els estudiants estan sota l'atac d'un adversari molt diferent, quan les hormones adolescents corren a través de les murades.

En Harry se sent cada vegada més atret a la Ginny, però també s'hi sent en Dean Thomas. La Lavender Brown ha decidit que en Ron és per a ella, però no ha comptat amb les xocolates de la Rosana Vana! L'Hermione, plagada per la gelosia, està decidida a no mostrar els seus sentiments. Entre el florescent romanç, un estudiant es manté al marge. Ell està determinat a deixar la seva marca, una fosca. L'amor està en l'aire, però la tragèdia està prop i Hogwarts no serà mai el mateix una altra vegada.
ed2k Conrad 2759 2012-03-15 19:15:25

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.