Elinks

Futbol Club Barcelona - Copa del Rei 2012 - València - F.C. Barcelona (01-02-2012) Semifinals

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Futbol Club Barcelona - Copa del Rei 2012 - Partit València -F.C. Barcelona (01-02-2012) Semif
SEMIFINALS COPA DEL REI

VALÈNCIA - 1 F.C. BARCELONA - 1

Fitxa tècnica:

València: Alves; Miguel, Rami, Víctor Ruiz, Mathieu; Albelda (Tino Costa, m.66), Éver; Piatti (Feghouli, m.59), Jonas (Aduriz, m.75), Jordi Alba; y Soldado.

F.C. Barcelona: Pinto; Piqué, Puyol, Mascherano, Abidal; Cesc, Sergio Busquets, Thiago (Jonathan Dos Santos, m.79); Cuenca (Tello, m.87), Messi y Alexis (Alves, m.63).

Gols: 1-0, m.27: Jonas. 1-1, m.35: Puyol.

Àrbitre: González González (Comitè castellà-lleonès). Va mostrar targeta groga als locals Jonas, Banega, Albelda, Víctor Ruiz, Jordi Alba i Mathieu i als visitants Mascherano i Pinto.

CRÒNICA

El brindis de Copa ha tornat a ser de traca. En un matx elèctric, el València i el Barça han resolt amb empat a un gol un duel en què Jonas ha posat per davant als locals abans que Puyol empatés després d'un llançament de córner. Més enllà dels gols, els de Guardiola han estat superiors de principi a fi i han merescut millor sort a Mestalla, on Messi ha desaprofitat un penal i Alves ha estavellat una pilota al pal a la segona meitat.

Malgrat tot, l'empat i el gran joc desplegat permeten encarar amb optimisme el partit de tornada al Camp Nou, que es disputarà dimecres que ve.

Jonas avança el València

La semifinal ha començat amb un Barça dominador. Jugant en camp contrari, els de Guardiola han combinat bé davant un València que, amb la pilota als peus, sempre ho provava per banda esquerra, carril pel qual va aconseguir fer mal als blaugranes en el partit de Lliga. Aquesta vegada, també: una ràpida incursió de Mathieu ha finalitzat amb una rematada de Jonas des de dins de l'àrea.

Un altre cop Puyol

Abans de l'1-0, Messi havia fregat el primer amb un ajustat llançament de falta i el València havia reclamat una vermella per mans de Pinto fora de l'àrea. Després, el FC Barcelona ha continuat exercint el seu control a Mestalla. Faltava l'última passada, la decisiva, que ha aparegut en una acció que ha desaprofitat Alexis davant Alves i que ha finalitzat en córner. Des d'aquest llançament de cantonada ha arribat el gol de l'empat, una rèplica al del Bernabéu pel protagonista -Puyol-, la seva execució -de cap- i el seu oportunisme. Un gol valuosíssim, en definitiva.

Messi perdona el segon

La segona part també ha estat visitant. En la primera acció de perill l'àrbitre ha anul·lat un gol d'Alexis per fora de joc i, poc després, Miguel ha comès penal sobre Thiago. Diego Alves ha endevinat les intencions de Messi i ha evitat l'1-2, en una acció que ha recordat la pena màxima detinguda per Varas al Camp Nou. Una pena.

Alves, al pal

Com després de la decepció de l'1-0, el Barça ha reaccionat molt i molt bé. Ha respost amb futbol i ha assetjat l'àrea valencianista. Així, Alves, que ha entrat per Alexis, ha estat a punt de posar per davant els de Guardiola amb una rematada que s'ha estavellat al pal. Només la punteria no ha volgut aquesta nit que el Barça s'endugués una victòria de Mestalla. Tot i això, el resultat és bo de cara al partit de tornada, que es jugarà al Camp Nou dimecres que ve.
ed2k PIZARRÍN 572 2012-02-04 12:24:05
Futbol Club Barcelona - Copa del Rei 2012 - Esport Club - (Post-partit) (01.02.2012)
Esport Club: Semifinals - Post-partit

València C.F - F.C Barcelona (Copa del Rei) - (01.02.2012)

Equip: Edició: Xavier Lorente i Vicenç Prados. Presentació: Xavier Valls, Pichi Alonso i Xavier Torres. Col·laboradors: Jordi Grau, Victor Patsi. Producció: Àngel Serralabós, Anna López, Maria Colomer i Lourdes Aixerch. Realització: Sergi Yáñez i Àngel Muñoz.
ed2k ACIDTOTAL 571 2012-02-13 19:01:29
Futbol Club Barcelona - Copa del Rei 2012 - Efectivament - La ràdio en colors (01.02.2012)
Descripció

Efectivament és l'espai d'opinió i de debat d'Esport3, però també és el moment per saber les claus de la informació esportiva, amb Lluís Canut, els seus convidats i col·laboradors. Efectivament presenta el format "Ràdio en colors" on és narra el partit "estil ràdio"en directe per la televisió, amb connexions a Mestalla i algún convidat telefònic.

Equip

Direcció i presentació: Lluís Canut Edició: Pere Ger Realització: Francesc Masferrer Producció: Ester Poses

València C.F - F.C Barcelona Partit d'anada (01.02.2012)
ed2k ACIDTOTAL 564 2012-02-04 12:26:40
Futbol Club Barcelona - Copa del Rei 2012 - A un pas de la final (01.02.2012) Especial C.Rei
En Victor Patsi torna a la càrrega amb "A un pas de la final", així va viure l'afició el duel de semifinals de Copa entre el València i el Barça a Mestalla.
ed2k ACIDTOTAL 569 2012-02-04 12:28:35

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.