Elinks

Quarts de nou - 7a Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Quarts de nou - 2011.09.18 - Santa Tecla
Programa especial de "Quarts de nou" per les Festes de Santa Tecla de Tarragona. La Diada Castellera del Primer Diumenge de Festes és una cita ineludible per a castellers i els seus seguidors que reuneix algunes de les millors colles castelleres.
ed2k Petiso 931 2011-11-03 18:55:31
Quarts de nou - 2011.10.23 - Santa Úrsula
La diada castellera de Sant Úrsula, una de les més importants de la temporada, serà present, diumenge, a TV3. El magazín casteller de TVC "Quarts de nou" emetrà per aquesta cadena un programa especial de 75 minuts de durada en què s'oferirà un ampli resum del que hagi estat la jornada, que es podrà veure també en alta definició, a través del canal TV3HD. I pel portal https://www.tv3.cat., es podrà seguir la competició entre les dues colles dels Xiquets de Valls, en directe. Aquesta diada de Sant Úrsula és la gran diada que tanca la temporada de les colles vallenques i aquest any té un simbolisme important, ja que es commemora el 30 aniversari del primer castell de 9 pisos i el primer 5 de 8 del segle XX, dos fets que marquen l' inici de l'actual època d'or dels castells, la més esplèndida de tota la història. L'any 1981, la Colla Vella dels Xiquets de Valls va descarregar el primer 4 de 9 amb folre del segle XX i la Colla Joves Xiquets de Valls va descarregar el primer 5 de 8, dos castells que aleshores eren una llegenda. Com a complement a les imatges de la pugna, el programa entrevistarà personatges de les dues colles perquè expliquin vivències i anècdotes sobre la identificació i la peculiaritat especial de ser de la Vella o de la Joves. Aquest especial de "Quarts de nou" informarà, a més, de la colla castellera de Hanzou, a la Xina, que, apadrinada per la Vella dels Xiquets de Valls, ha aconseguit en un any aixecar castells de 7 pisos; i del paper de les pinyes perquè els castells siguin sòlids i segurs.
ed2k Petiso 842 2011-11-03 18:56:00
Quarts de nou - 2011.11.01 - Tots Sants - Vilafranca (Resum)
Resum del programa especial de "Quarts de nou" informarà de la jornada des de Vilafranca del Penedès La diada castellera de Tots Sants serà present demà a TV3 emetrà una edició especial del magazín "Quarts de nou", amb tot el que hagi passat a la gran jornada de Vilafranca del Penedès. La diada de Tots Sants ha estat més d'una vegada el marc de les actuacions castelleres més important de la història. Per intentar repetir-ho, els Castellers de Vilafranca, líders indiscutibles del món casteller, preparen els castells actuals de màxima dificultat: el 3 de 10 amb folre i manilles i la torre de 9 amb folre sense manilles, dos castells que els vilafranquins han coronat però que mai no han descarregat. Amb la colla vilafranquina competiran els Capgrossos de Mataró, els Castellers de Sants i els Xiquets de Tarragona.
ed2k Petiso 862 2011-12-21 21:35:41
Quarts de nou - 2011.11.13 - Diada Xics de Granollers (Resum)
"Quarts de nou" continua cobrint diades de cloenda en aquest mes de novembre en què culmina la temporada castellera. El programa estarà amb els Xics de Granollers, en la seva diada. Actuaran a la plaça de la Porxada de Granollers amb els Castellers de Barcelona i els Minyons de Terrassa. La Lluna, l'enxaneta dels Xics, serà una de les protagonistes i explicarà la sensació de coronar els castells i d'on li ve l'afició castellera.

Diada dels Castellers de Gràcia La diada dels Castellers de la Vila de Gràcia reuneix 4 colles castelleres, la majoria de les quals tancaran temporada, i que, per tant, intenten els seus millors castells: els Castellers de Barcelona; els del Poble- Sec; els Xics de Granollers; i la colla amfitriona, la de la Vila de Gràcia. "Quarts de Nou" inclou també una entrevista amb l'actor David Bagés, un dels protagonistes de la sèrie de TV3 "La Riera", que juntament amb el seu fill és casteller de Gràcia. També es fa ressò de l'estrena d'"Enxaneta" la pel·lícula en 3D produïda per TV3.
ed2k Petiso 929 2011-12-01 20:48:09
Quarts de nou - 2011.11.27 - Minyons de Terrassa
Diada dels Minyons de Terrassa és l'última gran jornada castellera de la temporada i és una cita on s'hi ha vist alguna de les gestes més grans de la història dels castells. I és per això que TV3 n'oferirà un ampli resum el mateix diumenge a la tarda, en un programa especial de Quarts de Nou. La colla terrassenca vol reviure els grans moments amb un propòsit: tornar a descarregar el 3 de 10 amb folre i manilles, el castell que només ells han assolit completar i que aquest any se'ls ha resistit, però que han treballat intensament. Els assajos dels Minyons contemplen altres castells de gamma extra i fins i tot l'insòlit 4 de 10 amb folre i manilles que mai ningú ha arribat ni a intentar. La 33ª. Diada dels Minyons compta també amb les actuacions dels Castellers de Sants i els Castellers de Barcelona, que també tanquen temporada, intentant castells de nou. El Quarts de Nou parlarà amb la Lucía, l' enxaneta protagonista del primer 3 de 10 descarregat de la historia; la jove després d'aquella diada va marxar a viure a Andalusia i sempre va enyorar els castells.
ed2k Petiso 922 2011-12-01 20:48:23
Quarts de nou - 2011.11.20 - Diada dels Castellers de Gràcia (Resu
La diada dels Castellers de la Vila de Gràcia reuneix 4 colles castelleres, la majoria de les quals tancaran temporada, i que, per tant, intenten els seus millors castells: els Castellers de Barcelona; els del Poble- Sec; els Xics de Granollers; i la colla amfitriona, la de la Vila de Gràcia. "Quarts de Nou" inclou també una entrevista amb l'actor David Bagés, un dels protagonistes de la sèrie de TV3 "La Riera", que juntament amb el seu fill és casteller de Gràcia. També es fa ressò de l'estrena d'"Enxaneta" la pel·lícula en 3D produïda per TV3.
ed2k Petiso 812 2011-12-21 21:35:47

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.