Elinks

La Sagrada Família - 2a Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD, 1350 kbps, 704x396 (16:9 real)
Codec audio:
MP3 @ 128 kb/s estèreo 48000Hz
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
La Sagrada Família -2x01- Aus migratòries
Nova temporada de la sèrie que arrenca amb històries renovades, nous plantejaments i incorporacions destacades, entre les quals les de Jose Corbacho i Paz Padilla. I amb un rerefons d'actualitat: la crisi!
ed2k naroatna 886 2011-10-05 00:55:34
La Sagrada Família -2x02- Hibernació
En Ramoneda ha nomenat la Dul, l'Íngrid i la Remei codirectores del gabinet. El primer que fan és apujar-se el sou i canviar el nom de l'empresa. El GMF passa a ser GMI (Gabinet de Mediació Integral) i inicia una nova política d'empresa, obrint-se a tota mena de conflictes no estrictament familiars. El primer, el d'una escala de veïns, perquè un d'ells -garrepa com ell sol- es nega en rodó a posar un ascensor, malgrat que la seva dona és la primera interessada.
ed2k r5004 872 2011-10-05 00:55:46
La Sagrada Família -2x03- Sexe salvatge
La Núria ha decidit deixar la casa a la Carlota, la seva filla adolescent, perquè s'estreni sexualment amb el seu nòvio. Quan el pare se n'assabenta, s'hi nega de totes totes. Es crea un gran conflicte familiar que afecta el rendiment escolar de la nena, que porta el cas al GMI. En paral·lel, en Pau descobreix el món de les xarxes socials i, fascinat per les possibilitats d'internet, busca i es posa en contacte amb totes les seves exnòvies, entre les que hi ha la Núria, la mare de la Carlota.
ed2k naroatna 858 2011-10-05 00:55:59
La Sagrada Família -2x04- Mascels i femelles
Ivan i Eduard han de passar les proves d'idoneïtat per adoptar una criatura i són sotmesos a un exhaustiu examen psicològic per part de Sílvia, una psicòloga de qui el seu home es vol separar perquè és incapaç de viure sense analitzar tots els aspectes de la seva vida en comú. Com que no hi ha manera que es posin d'acord a com vendre el pis, la psicòloga i el seu home posen el seu cas en mans del GMI.
ed2k naroatna 915 2011-10-12 00:18:58
La Sagrada Família -2x05- Ocells de mal averany
EL GMI intenta mediar en un cas que afecta a Adela, a qui una dona embogida fa responsable de la seva vida desgraciada perquè fa vint anys Adela li va tirar les cartes i li va aconsellar que deixés un noi estranger que ara és a punt de ser escollit primer ministre britànic. Tots fan conyeta amb les suposades facultats d'Adela com a pitonissa, però un per un, aniran passant per les seves mans per veure què els depara el futur.
ed2k naroatna 807 2011-10-19 01:01:46
La Sagrada Família -2x06- Eugues i poltres
L'Emili Mars, pare d'un alumne de l'institut on va en Joel, indignat per la baixa qualificació que ha rebut una redacció del seu fill, demana la dimissió de la directora del centre. Per resoldre el conflicte el GMI proposa l'arbitratge d'en Pep Baltà, un escriptor famós, perquè dictamini sobre la qualitat de la redacció. Mentrestant, la Remei i en Pau reben pressions de totes bandes: uns perquè baixin del burro i d'altres perquè esperin que sigui l'altre qui doni el primer pas.
ed2k naroatna 799 2011-10-31 21:11:41
La Sagrada Família -2x07- Marsupials
La Consellera d'Igualtat de la Generalitat descobreix que la seva filla es dedica a l'strip-tease i no vol deixar-li diners perquè obri el seu propi local. No sap com afrontar que els interessos de la seva filla xoquin amb el feminisme que defensa. D'altra banda, a l'Ivan i l'Edu els han donat per fi la idoneïtat, però s'adonen que el procés d'adopció pot allargar-se durant anys i pensen que seria més ràpid trobar una mare de lloguer. Aleshores torna d'Àfrica Mariona, la cosina d'Ivan, a qui proposen que sigui ella la mare que necessiten.
ed2k naroatna 797 2011-10-31 21:12:31
La Sagrada Família -2x08- Mascles solitaris
A una escala de veïns hi ha un conflicte entre una dona gran que viu sola i la Sra. Pins, madame d'un prostíbul de luxe, perquè els clients de vegades s'equivoquen de timbre. La madame vol que el GMI resolgui el cas amb la màxima discreció. Paral·lelament, davant la negativa d'Arnau de comprar la torre caríssima de la que se n'ha encapritxat Janis, aquesta el fa fora del seu propi àtic. El mateix dia, el club dels "abandonats", és a dir Pau, Quim, Jofre, i ara també Arnau, decideixen venjar-se de les dones, sortir de marxa i viure una nit boja. D'altra banda, s'acosta el dia de la inseminació de Mariona i no està clar qui serà el donant. Com que la parella no es posa d'acord, deixen que triï Mariona. Finalment, Eduard serà l'escollit. Però el dia assenyalat es descobreix que la inseminació no serà possible... perquè Mariona ja està embarassada.
ed2k naroatna 754 2011-11-08 10:08:47
La Sagrada Família -2x09- Època de cel
Un matrimoni gran vol deixar l'herència en vida a les seves filles i acavben provocant un conflicte entre elles. El GMI ha d'intervenir. Janis tortura psicològicament Arnau per aconseguir que vengui l'àtic i es comprin una fabulosa torre a la part alta de Barcelona. Mentrestant, Mariona, ara que se sent mare, ja no vol donar la criatura en adopció. Pau l'acull a casa el temps que faci falta. A partir d'aquest moment s'incia una tensió sexual no resolta entre Jofre i Mariona (i no per falta de ganes d'ell). Paral·lelament, Ivan i Eduard s'han quedat sense fill de la Mariona i manipulats per la iaia Fina suposen que serà més fàcil que donin en adopció un nen a un home sol que a una parella gay i, atiats per la iaia, arriben a la conclusió que la única manera d'agilitzar el tema és un divorci de conveniència. A més, Dul - en plena crisi existencial - fa que Remei li expliqui quines coses exciten sexualment el Pau i intentarà seduir-lo.
ed2k naroatna 801 2011-11-15 02:00:17
La Sagrada Família -2x10- Simbiosi
Una parella de divorciats que viu damunt de l'autoescola es veu obligada a continuar convivint a la força fins que venguin el pis davant la impossibilitat de pagar dos lloguers. En vista que les discussions són cada cop més agressives, Quim, com a president de l'escala, demana a la seva germana que miri d'arreglar les coses abans no passi una desgràcia. Mentrestant, Arnau fa mans i mànigues per aconseguir un hipoteca mentre Janis intenta vendre l'àtic. La seva última esperança és una empleada de banca amb qui va tenir un rotllet fa anys. Paral·lelament, Remei anuncia a Pau - per tal que ell li es rendeixi i li demani que torni a casa- que pensa agafar-se un pis de soltera, just quan Janis ha decidit posar a la venda l'àtic de l'Arnau. Però Pau no reacciona com ella espera i anuncia que és ell qui se'n va de casa perquè ella torni. Remei, tipa, es presenta al seu nom pis i fan un clau estratosfèric.
ed2k naroatna 745 2011-11-29 00:56:50
La Sagrada Família -2x11- Ramats
Un seguidor del barça no vol sacrificar l'assistència un partit vital que coincideix amb l'aniversari de la seva dona, que el posa entre l'espasa o la paret: el barça o jo. Finalment, l'aparició d'un famós jugador del barça resoldrà la situació. Pau i remei, després d'una nit de sexe desenfrenat, quedemn que repetiran. Mentrestant, l'imminent visita del Sant Pare a la Sagrada Família, provoca un seguit de reaccions contraposades.
ed2k naroatna 778 2011-12-05 23:20:52
La Sagrada Família -2x12- Bonobos
Dos arquitectes que porten la reforma de la torre de la Janis i l'Arnau, amics de tota la vida, trenquen la seva relació professional després d'haver passat les vacances junts amb les famílies. La Janis demana a la seva mare que resolgui el conflicte per poder acabar les obres. L'Arnau, però, no pot fer front a la hipoteca i està arruïnat.
ed2k naroatna 840 2011-12-16 02:06:34
La Sagrada Família -2x13- L'estratègia de l'aranya
Una dona feliçment casada rep la visita del seu marit, a qui creia mort fa anys, que li demana que tornin a estar junts. Ara ella està casada amb un home que també estima i no vol renunciar a cap dels dos marits, però ells no hi estan d'acord. Al mateix temps, en Ramoneda torna inesperadament al GMI, tot dient que el president la Generalitat li ha proposat que sigui conseller de Benestar Social i ofereix un càrrec de Secretària General Remei. Totes el prenen per boig.
ed2k naroatna 811 2011-12-16 02:07:08

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.