Elinks

Generació digital - 1a Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Generació digital -1x01- Òscar Dalmau
ed2k Xordi 943 2011-05-07 22:32:03
Generació digital -1x02- Laia Ferrer
En aquesta segona edició del programa ensenyaran la faceta més digital de la periodista de TV3 Laia Ferrer, que ens explicarà com les noves tecnologies l'ajuden amb la feina de periodista. La Laia, que viatja per tot el món seguint la Fórmula 1, recomanarà pàgines web útils per planificar viatges i explicarà a quins jocs està enganxada.
ed2k Xordi 935 2011-05-14 18:22:11
Generació digital -1x03- Àngel Llacer
Al "Generació Digital" mostraran la faceta més digital del director i actor Àngel Llàcer, que confessarà quina és la raó per la qual utilitza les xarxes socials. Amb ell parlaran d'alguns videojocs i cantaran al conegut Singstar, mentre ens dóna algun consell per lligar. Els trolls, uns personatges poc tractats, seran al centre del tercer programa.
ed2k Xordi 899 2011-05-25 23:20:56
Generació digital -1x04- Albert Monteys
Al "Generació Digital" comprovaran el nivell de digitalització d'Albert Monteys, que explicarà per què no està gaire lligat al web 2.0. Amb ell parlaran sobre tecnologia i xarxes socials mentre dibuixem personatges de videojoc, al pur i divertit estil Monteys. La geolocalització serà el tema central del quart programa. Mostraran algunes aplicacions que l'utilitzen per oferir serveis als usuaris.
ed2k Xordi 808 2011-05-30 00:21:25
Generació digital -1x05- Manu Guix
El "Generació digital " comptarà amb la companyia de Manu Guix, un dels músics més populars del moment. El programa descobrirà la seva faceta més digital, mostrarà que és fidel a Mac i que no se separa de Spotify. A més, demostrarà el seu talent tocant cançons com la del joc de Super Mario amb el piano. En Manu Guix ens acompanyarà per parlar-nos de Twitter, de Facebook, de videojocs, de música. Fins i tot es posarà al piano que tenim al nostre pis per tocar clàssiques sintonies de videojocs! Coneixerem els secrets i el món amagat del pòquer online amb un dels experts de casa nostra: en Conejoloko "El pòquer en línia ja és una professió" A més, coneixerem amb més profunditat a Nolan Bushnell, fundador d'Atari i veurem quin rànquing s'amaga en els millors finals de videojocs de la història.
ed2k naroatna 834 2011-06-14 18:46:52
Generació digital -1x06- Juanjo Sàez
A "Generació digital" coneixerem el dibuixant de la sèrie "Arròs covat", Juanjo Sáez en la seva faceta més digital, que s'inclina cap als productes Apple. Ens deixarà signes del seu talent al plató, amb els seus dibuixos, i ens confessarà quins són els seus referents d'il·lustració.
ed2k Xordi 756 2011-06-14 18:46:54
Generació digital -1x07- Ricard Robles
Ficció o realitat? L'hiperrealisme als videojocs cada cop més a prop La recerca del realisme en l'animació i la desenvolupadora de videojocs, Cosmonaut Games, són els temes principals del "Generació digital" d'aquesta setmana. Al "Generació digital " entrevistaran el codirector del Sónar, Ricard Robles, que té escassa passió pel món digital. Parlarà sobre el Sónar i jugarà a un dels clàssics per excel·lència, el Pac-man. Algunes tècniques com la captura de moviment amb sensors i la introducció d'actors dins del món de l'animació estan permetent que els videojocs freguin la hiperrealitat, amb personatges que semblen de carn i ossos. L.A. Noire o Michael Phelps Push the limit, jocs d'aquest 2011, són grans exemples de l'avenç en els gràfics dels videojocs. El progama parlarà de les últimes tècniques i de com a Catalunya també es practiquen. A l'espai de la Start-up tractaran sobre Cosmonaut Games, una empresa situada al Parc Tecnològic del Vallès, i que es dedica a la creació de videojocs per plataformes com al Wii. Demostraran com jocs creats per petits estudis, allunyats de les grans "superproduccions" també poden triomfar, però han de suar a causa de la gran competència del sector. Pa-man, un dels clàssics de tots els temps, ocuparà l'espai de l'anecdotari, i, aquest cop, el rànquing pensat per l'equip del "Generació digital" parlarà dels millors vídeos amb els píxels com a protagonistes.
ed2k Xordi 720 2011-06-20 11:40:56
Generació digital -1x08- Pastora
Les aplicacions per iPhone i Android, i l'empresa catalana Digital Chocolate són els temes principals del "Generació digital" d'aquesta setmana, amb la companyia del grup Pastora. En aquesta edició de "Generació digital" hi participen dos dels tres integrants del grup musical Pastora, la Dolo i el Caïm. Comprovaran si realment són uns friquis dels videojocs i cantaran amb l'equip del programa al Rockband 3. Resoldre un sudoku amb el mòbil en poc més de 15 segons o fer una foto a un text i traduir-lo a un altre idioma gràcies a Google Googles és una aplicació com moltes d'altres que ens faciliten la vida. Al programa es coneixeran algunes de les més interessants i sorprenents per Android i iPhone i es traslladarà la pugna entre aquests dos gegants al carrer. Si algun cop heu volgut ser l'amo de la vostra ciutat i comprar, vendre, construir i crear l'espai perfecte, la resposta es troba a "Millionaire City", un joc social per Facebook creat per l'empresa catalana Digital Chocolate. Facebook, la xarxa social creada per l'estudiant de Harvard Mark Zuckerberg, ocuparà l'espai de l'anecdotari, i aquest cop,el rànquing pensat per l'equip de "Generació digital" parlarà dels fracassos més populars en el món dels videojocs, amb Atari o Sega com a protagonistes.
ed2k Xordi 777 2011-06-24 18:55:54
Generació digital -1x09- Clara Segura
"Generació digital" analitzarà la faceta més digital de l'actriu Clara Segura i descobriran com en el seu dia a dia no existeixen ni l'iPhone ni l'iPod ni cap producte Apple. Jugaran amb ella al Simon mentre explica com s'ho fa per memoritzar tots els guions i no oblidar-se de res.
ed2k Xordi 703 2011-07-05 17:38:50
Generació digital -1x10- E3, Gamelab i Polseres Vermelles
Aquest cop, els convidats seran l'Igor Szpakowski (el Jordi) i el Nil Cardoner (Roc) de "Polseres Vermelles", la sèrie revelació de TV3. Coneixeran la faceta més digital d'aquests dos joves actors i explicaran algunes de les seves experiències. I viatgem a Los Angeles per conèixer les últimes novetats de l'E3, una fira que ha aplegat periodistes, creadors de videojocs i directius de les grans companyies del sector.
ed2k Xordi 814 2011-07-11 19:45:51
Generació digital -1x11- Toni Moog
La diferència entre màquina i humà als escacs i l'startup LVP, Liga de Videojuegos Profesional, seran els protagonistes del "Generació digital", que tindrà com a protagonista l'humorista Toni Moog. L'humorista, actor i col·laborador de televisió mostrarà el nivell de digitalització que porta a les butxaques. Per últim, l'anecdotari tractarà sobre els jocs Myst, escenaris buits sense personatges.
ed2k Xordi 686 2011-07-22 15:00:04
Generació digital -1x12- Mireia Portas i Agnès Busquets
ed2k Xordi 709 2011-10-06 00:48:59

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.