Elinks

La vida després dels humans - 1a Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
La vida després dels humans -1x01- Els cadàvers que hem deixat
I si cada ésser humà a la terra ha desaparescut? Aquesta NO és la història de com podríem desaparèixer - és la història del que passa en el món que deixem enrere. En aquest episodi, veurem què passa amb alguns dels cossos van deixar enrere. La majoria de embalsamat i enterrat, alguns momificats, altres criogénicament congelats. Alguns d'ells assoliran realment la immortalitat? O viuran més altres monuments de la humanitat, com l'Estàtua de la Llibertat o la Capella Sixtina? Això és només part d'un viatge que ens portarà al futur de les ciutats de Boston i Houston - així com els llocs inquietant ja desproveïts de l'home.
ed2k Petiso 2017 2011-03-15 20:56:34
La vida després dels humans -1x02- Esclat
Els porcs s'escapen, es propaga la ràbia, i el riu de Chicago s'inverteix. A més, el destí del Big Ben, els corgis mascota de la Reina, i els edificis més alts de Chicago. Aquest episodi és un viatge que ens portarà a un futur de Chicago, Atlanta i Londres -, així com llocs inquietant ja desproveïts de l'home. Aquesta no és la història de com podríem desaparèixer - és la història del que passa en el món que deixem enrere.
ed2k Petiso 1332 2011-03-15 20:56:44
La vida després dels humans -1x03- La capital amenaçada
La naturalesa ataca Washington DC i Los Angeles. El destí de la Constitució i altres monuments. Palmeres marcides ajuden a difondre un infern massiu, mentre que un altre de capital sorgeix a l'Oceà Pacífic.
ed2k Petiso 1217 2011-03-22 17:20:55
La vida després dels humans -1x04- Metalls pesants
Després que la gent desapareix, Nova York experimenta la seva següent gran crisi. En aquest episodi, revelem el punt de ruptura dels metalls preciosos: el col·lapse dels gratacels, ponts pengen d'un fil d'acer, i la destinació dels secrets magatzems d'or de la nostra nació. Mentrestant, una debilitat fatal es descoberta al Gateway Arch, les cerveseries revelen un potencial sense explotar per al desastre, i els cavalls fan una oferta sorpresa per seguir amb vida en una vida després de la gent.
ed2k Petiso 823 2011-07-26 20:00:28
La vida després dels humans -1x05- Els invasors
Després de la desaparició dels humans, les tempestes de sorra podrien escombrar Phoenix, Miami i Shanghai podria desaparèixer en l'oceà, i les plantes i animals invasors com pitons birmanes s'estendrien sense control. També s'inclou el destí de el Taj Mahal a l'Índia. L'episodi també explora Tyneham, Anglaterra, que va ser abandonat per les persones fa 65 anys durant la Segona Guerra Mundial.
ed2k Petiso 1100 2011-04-20 21:04:17
La vida després dels humans -1x06- Fermat i enterrat
En un futur post-apocalíptic, fins i tot els elements segellat com la Campana de la Llibertat, la Declaració de la Independència dels Estats Units , i la Volta Global de Llavors de Svalbard no sobreviuran indefinidament. Els llops i gossos assilvestrats lluiten per sobreviure. A San Francisco els cables del pont Golden Gate cedeixen a la pressió i els telefèrics s'envien a tota velocitat pels carrers, mentre que les Torres Petronas a Kuala Lumpur sobreviuen més temps que la majoria de torres modernes. A París, es mostra el destí de la Mona Lisa, Lascaux, Lascaux II, la Venus de Milo i la catedral de Notre Dame de París. L'episodi també examina Centralia, Illinois, que va ser abandonat en gran mesura fa més de 25 anys a causa d'un foc de carbó per sota de la costura de la ciutat.
ed2k Petiso 1111 2011-04-20 21:04:37
La vida després dels humans -1x07- La caiguda de les ciutats del pecat
Aquest episodi prediu com dues ciutats de joc es deterioraran sense persones, les rates envaeixen Las Vegas, els hotels famosos com la Torre Stratosphere i el Luxor Las Vegas s'enfonsen en pols, el signe de Las Vegas cau de la seva ubicació, i les estàtues de cera de famosos es fonen. Atlantic City és destruït amb el trencar de les onades de l'oceà a través dels casinos, trencant el passeig marítim i molls i entela la sort de Lucy l'elefant. Els camells van salvatges al nord d'Amèrica, igual que els seus avantpassats, i es transformen després de la pròxima edat de gel. Durant milers d'anys, les sondes espacials Voyager són maltractades pels impactes de pols i runa, deixant poques restes recognoscibles de la humanitat. L'episodi també examina el parc d'atraccions Americana Amusement Park en Monroe, Ohio, mostrant com s'ha degradat en molt poc després d'haver estat abandonats l'any 2002.
ed2k Petiso 1630 2011-04-20 21:04:40
La vida després dels humans -1x08- Armats i indefensos
En un futur sense persones, les màquines de guerra es deterioren; submarins nuclears es troben en el fons de l'oceà, i el USS Missouri és l'objectiu d'un renovat "atac" a Pearl Harbor, quan el vaixell es transforma en una illa coberta de plantes. La majoria de les vaques lleteres moren, però unes poques sobreviuen i s'adapten a la vida a les planes dels Estats Units al costat de ramats de bisons pròspers. Aquest episodi també examina Honolulu, el Wells Fargo Center a Denver i l'illa North Brother Island de les afores de Nova York Ciutat, els dos abandonats fa 45 anys.
ed2k Petiso 1048 2011-04-25 14:11:48
La vida després dels humans -1x09- Carreteres no duen enlloc
Aquest episodi examina com els vehicles es deterioren sense la gent, com les plantes d'automòbils dels Estats Units i els símbols de transport com el Renaissance Center i el pont Ambassador Bridge es trencaran en els durs hiverns de Detroit, i com les desateses refineries de petroli explotaran. En San Antonio el Alamo apareix un nou invasor, i la torre Tower Life Building compleix amb la seva desaparició. A més, els animals s'adapten, es van estendre els armadillos, alguns gossos revifant els seus instints de caça, i el bestiar de banyes llargues floreixen una vegada més. Aquest episodi també examina la planta de Packard de Detroit i les 60 milles quadrades (160 km2) que va ser abandonada fa 40 anys.
ed2k Petiso 1139 2011-04-26 11:12:17
La vida després dels humans -1x10- Aigües de mort
En un món sense éssers humans, l'aigua inunda ciutats com Nova Orleans. Quan la llum dels aquaris s'apaga, creant problemes als animals de l'interior. Els polls moren sense l'hoste humà. Es mostra el destí de Seattle i la seva simbòlica torre Space Needle quan la ciutat torna a una llacuna d'aigua salada, i la humitat a l'Orient Mitjà gasta les estructures de l'era espacial de Dubai, entre ells el Burj Al Arab Hotel. El destí de la Catedral de Sant Basili a Moscou es mostra i s'ensorra l'edifici més alt de Louisiana One Shell Plaza. L'episodi examina els edificis a Nova Orleans que van resultar danyats per l'huracà Katrina i l'abandonament posterior quatre anys abans de l'emissió de l'episodi.
ed2k Petiso 1132 2011-04-27 00:19:33

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.