Elinks

Cuines - 2010 - Setmana del 6 al 10 de desembre (Rest. Visual)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Cuines - 2010 -20101207- Carpaccio d'escamarlans amb mandarina i vainilla
Cuiner: Àlex Muedra Restaurant: Visual Adreça: Avinguda de Roma, 2-4, planta 23 Població: Barcelona Telèfon: 93 600 69 96

Grau de dificultat: Baix Preu: Alt Temps d'elaboració: 45 minuts

Ingredients:

- 32 escamarlans mitjans - 300 g de cigrons cuits - 50 g de canonges - 1 got d'aigua -30 g de germinats d'espàrrec - 1 cullerada de germinats de col llombarda - sal Per a la vinagreta de mandarina: - 5 mandarines - 1 tassa de cafè de vinagre de xerès Per a l'oli de vainilla: - 1 beina de vainilla - 1 got d'aigua d'oli de gira-sol Preparació Per començar, peleu els escamarlans, poseu-los sobre un paper sulfuritzat, cobriu-los amb un altre paper sulfuritzat i aixafeu-los posant un cassó al damunt i fent pressió. Reserveu-ho al congelador. Per fer un hummus de cigrons, poseu els cigrons cuits en un got per triturar, afegiu-hi la sal i l'aigua, i tritureu-ho amb l'ajuda d'un túrmix. Col·loqueu l'hummus dins d'una màniga pastissera i reserveu-lo. Per fer la vinagreta de mandarina, poseu a la Thermomix les mandarines pelades i separades en grills, l'oli de gira-sol, el vinagre de xerès i la sal i tritureu-ho. Per fer l'oli de vainilla, talleu la beina de vainilla i retireu les llavors amb la punta del ganivet. Poseu les llavors de vainilla en un bol, afegiu-hi l'oli de gira-sol i deixeu-ho reposar a la nevera, si voleu potenciar el gust de l'oli, durant dues hores. Finalment, retireu el paper sulfuritzat, emplateu els escamarlans, tireu-hi per sobre l'oli de vainilla i la vinagreta de mandarina i poseu-hi al damunt els canonges i els germinats d'espàrrec i de col llombarda. I ja per acabar, feu unes boletes d'hummus al voltant del carpaccio amb l'ajuda de la màniga pastissera.
ed2k Aliga 922 2011-02-06 23:06:37
Cuines - 2010 -20101209- Coca de sardines en escabetx amb orellanes, mango
Cuiner: Àlex Muedra Restaurant: Visual Adreça: Avinguda de Roma, 2-4, planta 23 Població: Barcelona Telèfon: 93 600 69 96

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: 30 minuts

Ingredients:

-1 paquet de pasta de full (opcional, 4 llesques de pa pagès) - 4 llaunes de sardines en escabetx - 20 orellanes - 200 ml d'aigua - 1 mango - 100 g de ruca - 1 manat de cibulet - 1 gotim de raïm pelat Preparació Per començar, talleu la pasta de full en rectangles de 14 centímetres de llarg per 4 centímetres d'ample, punxeu aquests rectangles de pasta de full amb una forquilla per evitar que s'inflin durant la cocció i deixeu-los coure al forn a 175 graus durant 12 minuts. Per fer la crema d'orellanes, poseu a la Thermomix les orellanes, l'aigua, una mica de sal i tritureu-ho durant 8 o 10 minuts. Mentrestant, retireu les espines de les sardines en escabetx, talleu el mango en làmines molt fines, talleu els grans de raïm pelats a quarts i retireu-ne les llavors. A continuació, poseu la pasta de full cuita sobre un plat, unteu-la amb la crema d'orellanes, poseu els filets de sardina a sobre, els grans de raïm tallats i les làmines de mango. Guarniu la coca amb la ruca i el cibulet picat. Finalment, tireu-hi unes gotes del suc d'escabetx de les sardines per sobre per tal d'amanir la coca.
ed2k Aliga 1006 2011-02-06 23:07:20
Cuines - 2010 -20101210- Bistec tàrtar de bou amb olives, llenties i vinagr
Cuiner: Àlex Muedra Restaurant: Visual Adreça: Avinguda de Roma, 2-4, planta 23 Població: Barcelona Telèfon: 93 600 69 96

Grau de dificultat: Mitjà Preu: Alt Temps d'elaboració: 30 minuts

Ingredients:

- 500 g de filet de bou - 40 g de maionesa - 25 unitats d'olives de Kalàmata sense pinyol - 1/2 ceba petita - 2 rovells d'ou - 1 tassa de cafè de tàperes - 1 got ple de llenties cuites - 1 tassa de cafè de brots d'alfals - 12 torradetes - unes gotes de tabasco - unes gotes de salsa Perrins - sal - pebre negre

Per a la vinagreta d'anxova: - 50 g d'anxoves amb oli escorregudes - 1 tassa de cafè de vinagre de Mòdena - 1 got ple d'oli d'oliva verge extra Preparació Per fer el bistec tàrtar, piqueu el filet de bou amb un ganivet, poseu-lo en un bol i afegiu-hi les tàperes picades, la ceba picada, els rovells d'ou, la maionesa, les olives picades i remeneu-ho bé. Després, incorporeu-hi la sal, el pebre, la salsa Perrins i el tabasco, barregeu-ho tot bé. Per fer la vinagreta d'anxova, poseu en un got per triturar les anxoves, l'oli d'oliva i el vinagre de Mòdena i tritureu-ho tot bé amb un túrmix. I ja per acabar, amb l'ajut d'una anella metàl·lica, feu un llit amb les llenties cuites i a sobre poseu-hi el bistec tàrtar. Retireu l'anella i amaniu el plat amb la vinagreta d'anxoves. Finalment, poseu els brots d'alfals i les torradetes al damunt.
ed2k Aliga 919 2011-02-06 23:08:11

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.