Elinks

Chuck - 2a. Temporada

Font:
HDDVD+DVB
Codec video:
XviD @ 1511kbps, BDrip, 720x400, 25fps
Codec audio:
Català: DVBrip, mp3, 128kbps, 48kHz, estèreo REAL. - Anglès: BDrip, mp3, 128kbps, 48kHz, estèreo.
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Chuck -2x01- Chuck i la primera cita
Probablement, Chuck Bartowski és l'agent secret més pallús del món. La vida d'aquest jove de més de vint anys, fanàtic dels videojocs, va canviar radicalment el dia que va obrir un correu electrònic, xifrat de forma subliminal, que contenia secrets d'estat. Sense adonar-se'n, un servidor sencer de dades confidencials va quedar allotjat al seu cervell.
ed2k Petiso Oliana 1180 2010-08-05 17:40:50
Chuck -2x02- En Chuck contra la seducció
Chuck s'ha de camuflar per recuperar Cipher de les mans de la sensual i perillosa espia coneguda com la Vídua Negra, però, per acostar-se al seu objectiu, primer ha d'aprendre el difícil art de la seducció de la mà del refinat i sofisticat Roan Montgomery, un agent llegendari i ben plantat. Però, per desgràcia de Chuck, Sarah i Casey, Roan ja no és el que era.
ed2k Petiso naroatna 1083 2010-08-12 17:57:38
Chuck -2x03- En Chuck contra la ruptura
Chuck es posa extremament gelós quan el seu enemic Bryce Larkin (MATTHEW BOMER), antic company i nòvio de Sarah, apareix de forma inesperada. Els sentiments cada cop més profunds de Chuck i Sarah hauran de passar una prova de foc amb la nova missió, que requereix que Sarah i Bryce facin el paper d'una parella d'enamorats. Mentrestant, Morgan ha de superar un altre repte a Buy More i enfrontar-se amb una colla d'assetjadors d'una botiga d'esports pròxima del carrer comercial, anomenats Mighty Jocks i dirigits pel temible intimidador Mitt (MICHAEL STRAHAN - "New York Giants"). Escrit per: Scott Rosenbaum Dirigit per: Robert Duncan McNeill
ed2k Petiso arakelov 1097 2010-08-27 16:52:51
Chuck -2x04- En Chuck contra els Cougars
Chuck s'assabenta de coses del passat de Sarah quan topen amb la seva gran rival de l'institut, Heather Chandler. Les inseguretats de l'adolescència de Sarah tornen a aflorar mentre ella mira d'evitar Heather per tots els mitjans. Per la seva banda, Chuck fa els impossibles per esbrinar més coses de la vida oculta de Sarah.
ed2k Petiso naroatna 1020 2010-08-28 11:58:12
Chuck -2x05- En Chuck contra Tom Sawyer
La vida com a espia comença a passar factura a Chuck i tothom se n'adona. Ell mira d'explicar el seu comportament estrany a Ellie i al peculiar expert en eficiència de Buy More, Emmett Milbarge, però una nova ordre ho acaba d'embolicar tot més. Un terrorista mundialment conegut apareix buscant Jeff, i Chuck no té més remei que socialitzar amb el raret del grup per esbrinar quin és el seu paper en la missió.
ed2k Petiso naroatna 1063 2010-08-30 21:23:02
Chuck -2x06- En Chuck contra l'ex
Durant una guàrdia de Nerd Herd, Chuck es troba cara a cara amb la seva exxicota Jill, la noia que li va trencar el cor. En un intent de mantenir la seva reputació, Chuck menteix i afirma que les coses li van millor del que en realitat van. Ara, bé, quan Chuck coneix el cap de Jill, un investigador científic que podria haver desenvolupat una arma biològica mortal, ell, Sarah i Casey han de comprovar si Jill també hi està involucrada.
ed2k Xordi r5004 896 2011-02-17 00:08:31
Chuck -2x07- En Chuck contra la soprano
Chuck i Jill gaudeixen d'una mena de lluna de mel després de reconciliar-se. Els dos enamorats planegen una escapada de cap de setmana que han de cancel·lar en l'últim moment, quan Casey i Sarah informen Chuck que el necessiten en una missió immediata per identificar agents corruptes de la CIA. Jill té un atac de gelosia quan finalment coneix Sarah i s'assabenta que Chuck i ella han de fer el paper de parella.
ed2k Xordi r5004 901 2011-02-17 00:09:08
Chuck -2x08- En Chuck contra el gravitró
Chuck, Sarah i Casey queden parats en descobrir que la xicota de Chuck, Jill, és una agent de Fulcrum que pretén localitzar la "intersecció". Chuck, que encara no s'ho acaba de creure, rep l'ordre d'utilitzar la seva relació amb Jill per accedir a un altre agent. De bon grat accepta acabar amb la dona que l'ha traït dues vegades. Mentrestant, els pares del capità Awesome anuncien que vindran a passar el Dia d'Acció de Gràcies.
ed2k Xordi r5004 876 2011-02-17 00:09:23
Chuck -2x09- En Chuck contra en Sensei
Encara recuperant-se d'haver descobert que la seva exxicota era una espia de Fulcrum, Chuck s'embarca en una missió per oblidar tot aquest assumpte. Per la seva part, Casey s'endú una sorpresa desagradable quan s'assabenta que el seu sensei, Ty Bennet (CARL LUMBLY - "Alias", "Buffalo Soldiers", "Cagney i Lacey"), la persona que li va ensenyar tot el que sap, ara és un dels agents enemics més buscats. Tot seguint la pista de Bennett, es fa evident que Casey té massa implicacions personals per continuar la missió. Mentrestant, els pares del capità Awesome, Honey (MORGAN FAIRCHILD - "Fashion House", "Friends", "Falcon Crest") i Woody (BRUCE BOXLEITNER - "Babylon 5","Young Blades", "L'espantaocells i la senyora King"), vénen de visita sorpresa per ajudar Ellie i el seu fill amb els preparatius del casament. A Buy More, Emmett (TONY HALE) torna a introduir el concurs de l'empleat del mes, però Morgan, Jeff i Lester en duen una altra de cap. Escrit per: Anne Cofell Saunders Dirigit per: Jonas Pate.
ed2k Xordi r5004 852 2011-02-23 18:08:59
Chuck -2x10- En Chuck contra el Delorean
Chuck decideix espiar Sarah i descobreix que surt amb un home força més gran que ella (GARY COLE - "Desperate Housewives", "The West Wing", "Superfumats", "Tallagega Nights: The Legend of Ricky Bobby"). Desesperat, Chuck mira d'advertir-la després de tenir una visió d'intersecció, però ella li assegura que no està en perill i li confessa la identitat de l'home misteriós. Mentrestant, Anna expressa el seu desig d'anar a viure amb Morgan per obligar-lo a actuar com un adult d'una vegada per totes. Awesome s'ofereix a contribuir amb el lloguer, però una relíquia del passat fa que Morgan es despisti de les seves noves responsabilitats com a persona madura. Escrit per: Matthew Miller Dirigit per: Ken Whittingham.
ed2k Xordi r5004 842 2011-02-23 18:09:16
Chuck -2x11- En Chuck contra el Pare Noel
Falta un dia per Nadal i tothom ja sent l'esperit de joia. De sobte, un cotxe del bàndol enemic s'estavella contra Buy More després d'una persecució i el conductor reté tots els clients com a ostatges, inclosos Awesome i Ellie, que hi havien anat a fer les últimes compres. És en situacions com aquesta on cadascú es mostra tal com és. Alguns volen fer-se els valents, altres, tot el contrari. Sarah i Casey descobreixen que l'incident no és tan fortuït com semblava al principi i que Chuck i la "intersecció" estan en perill. A més, tant Chuck com Morgan veuen coses que s'haurien estimat més no veure. TONY HALE apareix en el paper d'Emmett. Episodi de Nadal Escrit per: Scott Rosenbaum Dirigit per: Robert Duncan McNeill.
ed2k Xordi r5004 851 2011-02-25 18:42:06
Chuck -2x12- En Chuck contra la tercera dimensió
En aquest episodi especial en 3D, Chuck desmantella una trama per assassinar l'estrella de rock internacional Tyler Martin (DOMINIC MONAGHAN - "Lost", trilogia d'"El senyor dels anells"). Els agents segresten el músic per descobrir qui el vol mort. Més tard, Tyler convenç Chuck per sortir a fer unes copes, però la nit s'acaba complicant d'allò més. Mentrestant, Morgan aconsegueix dos passis vip per al concert de Tyler i organitza un concurs per veure qui és l'afortunat que l'acompanyarà. L'antiga estrella de futbol de la lliga NFL, JEROME BETTIS, actua en el paper del vell company de futbol de Big Mike, Jimmy. Escrit per: Chris Fedak Dirigit per: Robert Duncan McNeill.
ed2k Xordi r5004 865 2011-02-25 18:43:43
Chuck -2x13- En Chuck contra les zones residencials
L'última missió de Chuck i Sarah els obliga a fer veure que són un matrimoni feliç que viu a la perifèria. Allà coneixen alguns personatges interessants, com ara Brad (ANDY RICHTER - "The New Adventures of Old Christine", "Semi-Pro", "Andy Richter Controls the Universe"), el simpàtic veí del costat que treballa en el negoci fix, i Sylvia (JENNY McCARTHY - "Two and a Half Men", "John Tucker Must Die", "Singled Out"), una dona seductora i atractiva que viu a l'altre cantó del carrer i té l'ull clavat en Chuck. Mentrestant, Big Mike revoluciona Buy More després que la seva dona li demana el divorci. Els treballadors decideixen inscriure'l en una pàgina de cites per Internet perquè estigui distret. Escrit per: Phil Klemmer Dirigit per: Jay Chandrasekhar.
ed2k Xordi r5004 847 2011-03-03 16:59:15
Chuck -2x14- En Chuck contra el millor amic
Chuck ajuda Morgan, que té el cor trencat, a espiar Anna, però, després de tenir una visió del noi amb qui surt ara, ell, Sarah i Casey reben l'ordre d'esbrinar la seva connexió amb una banda perillosa. Mentrestant, Jeff i Lester intenten convèncer Ellie i Awesome perquè contractin el seu grup de música, Jeffster!, per al dia del casament.
ed2k Xordi Oliana 856 2011-06-20 11:49:22
Chuck -2x15- En Chuck contra els musculets
Chuck trenca amb Sarah després que Ellie li insisteix perquè ho faci, però la gelosia s'apodera d'ell quan Sarah rep l'ordre de seduir un agent molt ben plantat, Cole Barker, per aconseguir informació sobre Fulcrum. Morgan intenta pair la relació de la seva mare amb Big Mike i es refugia a casa de Chuck, però Ellie i Awesome no ho veuen de bon ull. Mentrestant, Jeff i Lester miren de dir-hi la seva a l'hora de contractar el nou empleat de la botiga.
ed2k Xordi Oliana 894 2011-06-20 11:49:44
Chuck -2x16- En Chuck contra l'arma letal
Chuck, Sarah i Casey s'assabenten que hi ha un home, anomenat Perseus, que està preparant una "intersecció" per Fulcrum. Mentre Sarah i Casey s'encarreguen de localitzar Perseus, Chuck i l'agent Cole Barker s'han de quedar en un búnquer de seguretat. Ara bé, quan la missió pren un gir inesperat, els dos espies fan cas omís a les ordres de mantenir-se lluny del perill. Mentrestant, Morgan intenta convèncer Anna que anar a viure amb ell no és gaire bona idea.
ed2k Xordi Oliana 848 2011-06-29 13:06:54
Chuck -2x17- En Chuck contra l'avió teledirigit
Després que el cervell de l'ordinador de la "intersecció" contacta amb ell, Chuck ha de decidir en qui ha de confiar, si en Sarah i Casey o en aquest científic misteriós que podria esborrar la "intersecció" de la seva ment. Mentrestant esclata un conflicte entre Buy More de Burbank i l'oficina més prestigiosa de l'empresa a Beverly Hills. L'actor convidat TONY HALE fa el paper d'Emmett.
ed2k Xordi Oliana 802 2011-06-29 13:08:43
Chuck -2x18- En Chuck contra el cor trencat
Quan Chuck expressa els seus sentiments sobre la complicada relació que l'uneix amb Sarah, una agent sense escrúpols anomenada Alex Forrest (TRICIA HELFER - "Battlestar Galactica", "Burn Notice") es proposa avaluar el rol de Sarah com a supervisora de Chuck. Morgan, Jeff i Lester miren d'aconseguir que els convidin al comiat de solter del capità Awesome.
ed2k Xordi Oliana 803 2011-06-29 13:08:46
Chuck -2x19- En Chuck contra la feina dels seus somnis
La vida de Chuck comença a encarrilar-se. El seu pare, Steve (SCOTT BAKULA - "Enterprise", "Quantum Leap", "Murphy Brown"), torna després d'una llarga absència i després d'aconseguir la feina dels seus somnis amb el que és el seu heroi, Ted Roark (CHEVY CHASE - "Fletch", "Vacation", "El club dels sonats", "Saturday Night Live"). Amb un gran disgust de Chuck, res no surt com s'esperava.
ed2k Xordi Oliana 716 2011-07-11 19:43:34
Chuck -2x20- En Chuck contra el primer mort
Quan Fulcrum segresta el pare de Chuck, Steve (SCOTT BAKULA), l'agent secret ha d'acceptar que l'única manera de recuperar-lo és confiar i deixar la seva vida en mans de la persona de qui menys es refia del món: la seva exxicota Jill (JORDANA BREWSTER). Mentrestant, l'equip de Buy More intenta sabotejar l'avaluació corporativa d'Emmett (TONY HALE).
ed2k Oliana Oliana 761 2011-07-11 19:43:59
Chuck -2x21- En Chuck contra el coronel
Quan Chuck i Sarah marxen sense permís per rescatar el pare de Chuck, Steve, els dos agents descobreixen que, quan estan un temps junts sense que ningú els controli, sorgeix una mena de química entre tots dos. Just quan estan gairebé a tocar, Casey es presenta al seu amagatall. Morgan es converteix en l'ovella negra de Buy More després d'aconseguir que ascendeixin Emmett per error.
ed2k Oliana Oliana 751 2011-07-11 19:44:19
Chuck -2x22- En Chuck contra l'anell
Finalment arriba el dia de l'enllaç entre Ellie i Awesome. Chuck haurà de salvar la vida de la seva germana i evitar que Ted Roark i Fulcrum li espatllin la festa.
ed2k Oliana Oliana 833 2011-07-11 19:44:43

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.