Elinks

Servei de companyia

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD 704x396
Codec audio:
MP3 @ 128 kbps, 48000 Hz, estèreo
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Servei de companyia
DURADA: 106 min. - Mida: 693 MB

País: EUA . DIRECTOR: George Hickenlooper GUIÓ: Phillip Jayson Laske MÚSICA: Anthony Marinelli FOTOGRAFIA: Kramer Morgenthau REPARTIMENT: Andy Garcia, Mick Jagger, Julianna Margulies, Olivia Williams, James Coburn, Anjelica Huston, Michael des Barres, Richard Bradford PRODUCTORA: Cold Circle Films / Shoreline Entertainment

Byron Tiller era redactor en una agència de publicitat i abandonA el seu treball per a convertir-se en novel.lista. La seva primera obra, "Els fills de Hitler" té bones crítiques però vendes modestes. Convençut que només necessitava una obra més per assolir la fama i la riquesa, Byron decideix seguir-ho intentant. Ara, Byron està a la vora de la ruïna. Encara que la seva dona dona segueixi creient en ell, i per molt que Byron adori a la seva dona i al seu fill, a la Família li costa arribar a final de mes.

Quan l'editorial rebutja el seu últim manuscrit, Byron Intenta tornar al seu antic treball i àdhuc demanar-li un préstec al seu sogre. Està desesperat, i francament no sap com solucionar el problema econòmic al qual s'enfronta ... Quan un elegant Luther Fox li Proposa una feina temporal a la discreta agència d'acompanyants masculins que regenta, els Camps Elisis. Al principi, Byron es mostra cautelós, però Luther li assegura que no totes les clientes que recorren a la seva agència busquen sexe. A partir d'aquesta trobada, Byron inicia una doble vida (novel.lista de dia, acompanyant de dones riques i solitàries de nit), mentint a la seva dona i posant en joc el que més vol en aquest món: la seva família.
avi marcos91 691 2010-03-24 22:09:05

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.