Elinks

Retrat d'una obsessió

Font:
DVD+DVD
Codec video:
XviD @ 1.1
Codec audio:
AC3 5.1
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Retrat d'una obsessió
DURADA: 122 min.

PAÍS: USA DIRECTOR: Steven Shainberg GUIÓ: Erin Cressida Wilson (Llibre: Patricia Bosworth) MÚSICA: Carter Burwell FOTOGRAFIA: Bill Pope REPARTIMENT: Nicole Kidman, Robert Downey Jr., Ty Burrell, Harris Yulin, Jane Aleksànder, Emmy Clarke, Genevieve McCarthy PRODUCTORA: Distribuïda per Picturehouse

En contra dels desitjos de la seva adinerada família, Diane Arbus (Nicole Kidman) s'enamora de Lionel Sweeney (Robert Downey Jr.), un enigmàtic mentor que la introduirà en el món dels marginats, i que ajudarà a Diane, una dona tímida, a convertir-se en una de les més prestigioses i originals fotògrafes del segle XX.

Encara que aquesta pel·lícula està basada en Diane Arbus, no és una biografia històrica. Arbus, que va viure de 1923 a 1971, és per a molts una de les artistes més importants del segle vint. "Retrat d'una obsessió" és l'homenatge a una brillant artista que va qüestionar les idees convencionals sobre la bellesa i la lletgesa i va canviar per sempre la fotografia a través de la seva tècnica i dels seus temes radicals.
avi PIZARRÍN 628 2008-12-29 18:03:31

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.