Elinks

El Segon Nom (Second Name)

Any:
2002
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Thriller
Descripció:
Producció:Castelao Producciones, Filmax International, Just Films i Vía Digital Direcció: Paco Plaza / Durada: 95 minuts Guió: Fernando Marías i Paco Plaza, basat en el llibre 'Pact of the Fathers' de Ramsey Campbell Fotografia: Pablo Rosso (color) Música: Miquel Salas Intèrprets: Erica Prior (Daniella), Trae Houlihan (Chrysteen), Craig Hill (Theodore Logan), Teresa Gimpera (Nana), Denis Rafter (Simon Hastings), John O'Toole (Padre Elías), Frank O'Sullivan (Inspector Potts), Craig Stevenson (Harris), Richard Collins-Moore (Dr. Larabee), Toby Harper (Dr. Grant), Miguel Monroy (Raymond), Bidgit Bofarull (Sra. Hastings)

Sinopsi: Un matí, Theodore Logan, respectat i reeixit empresari, conduïx el seu cotxe fins a un apartat bosc on inexplicablement posa fi a la seva vida. Daniella Logan, la seva filla de vint-i-cinc anys, comença a partir de llavors a reconstruir els últims dies de la vida del seu pare, a la recerca d'una resposta, d'una pista, d'alguna cosa que li permeti comprendre el perquè. La recerca de Daniella li acosta a la figura d'un home distint al que ella va conèixer; s'esfuma el rastre de pare amant, d'home sacrificat i bo que va dedicar la seva vida a fer feliç a la seva filla, i en el seu lloc apareix davant aquesta nova mirada un home despietat, cruel i perillós.

Religió, intriga i mort s'entrellacen en aquesta història d'una dona que perd la innocència, que desperta al món fosc i podrit que l'envolta, i que descobreix que sota l'afable aparença de la seva petita comunitat hi ha un embull de mentides i misteris que l'envolten fins a asfixiar-la i empènyer-la a la vora de la bogeria. "El segon nom" és la història d'una dona que lluita contra la seva destinació, d'una filla que descobreix el terrible passat del seu pare, d'una víctima que no es resigna al seu paper i decideix canviar les coses.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD+DVB El Segon Nom 2002 2008-08-16 22:32:04

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.