Elinks

Oh! Espanya

Any:
1995
Categories:
Sèrie, Producció Catalana
Generes:
Comèdia
Descripció:
Després d'haver viatjat junts per Europa, i com que l'experiència va resultar prou satisfactòria, els personatges d'"Oh! Europa" decideixen organitzar ells mateixos un altre viatge prescindint d'agències. El destí: les disset autonomies que conformen l'estat espanyol.

Els turistes lloguen un autocar, fan un fons comú i dissenyen l'itinerari. D'aquesta manera formen una espècie de cooperativa viatgera, autogestionada i una mica utòpica que va evolucionant al llarg del trajecte cap a diferents formes d'organització.

La mateixa autogestió els porta força problemes. Com que fer votacions per decidir el lloc on dormir o el lloc on menjar és massa complicat, nomenen un responsable del viatge. Ben aviat s'organitza una oposició que considera que el dirigent comet irregularitats en l'exercici del seu càrrec, abús de poder i fins i tot detecten símptomes de corrupció.

Durant el viatge es viuen moments de gran tensió, intents de cop d'estat, negociacions, pactes i traïcions. En definitiva, es reprodueixen i se satiritzen els comportaments socials, polítics i econòmics del país, dins del microcosmos d'un autocar.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Oh! Espanya Completa!! 1995 2007-10-27 14:30:33

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.