Elinks

Magnum P.I. (HDRip) (Magnum P.I.)

Any:
1980
Categories:
Sèrie
Generes:
Acció, Aventures, Crim
Descripció:
Duració: 60 minuts (aprox.). - MIDA: 1-2 GB per capítol

Font àudio: TDT (català) 128 kbps mono AAC + HDRip (anglès) 128 kbps mono AAC Repartiment: Tom Selleck (Thomas Magnum), Larry Manetti (Rick Wright), John Hillerman (Jonathan Higgins), Roger E. Mosley (T.C. Calvin), Eugene Roche (Luther H. Gillis), Jeff MacKay (Mac Bonnick), Jeff MacKay (Mac MacReynolds), Elisha Cook Jr. (Ice Pick Hofstetler), Lance LeGault (Buck Greene), Marta DuBois (Michelle Hue), Michael Santiago (veu), Glenn Cannon (Dr. Ibold), Phyllis Davis (Cleo Mitchell), Kathleen Lloyd (Carol Baldwin), Jean Bruce Scott (Maggie Poole), Remi Abellira (Moki), Carmella Barut (Carmella), Kwan Hi Lim (Yoshi Tanaka), Patrick Bishop (Keoki), Elissa Dulce Hoopai (Rosine) i Gillian Dobb (Agatha Chumley).

L’exoficial de l’intel·ligència naval Thomas Magnum deixa el servei militar per fer-se investigador privat a la riba nord d’Oahu, Hawaii. S’estableix a la casa de convidats de l’escriptor multimilionari Robin Masters a canvi de portar el control de la seguretat de la mansió, però és forçat a treballar sota l’estricta i atenta mirada de Jonathan Higgins, un veterà de l’exèrcit britànic que s’encarrega d’administrar i patrullar la finca amb els seus “nois” Zeus i Apol·lo; dos dòbermans perfectament entrenats i preparats per saltar sobre en Magnum en el moment que se'ls hi ordeni.

En Magnum fa un bon us dels avantatges de treballar a la finca, com per exemple conduir el Ferrari 308 GTS vermell, l’Audi o el tot terreny Jimmy d’en Masters, com també utilitzar càmeres i telescopis d’última tecnologia. Evidentment, tots aquests caríssims joguets estan sota l’atent escrutini d’en Higgins, i en Thomas es veu sovint forçat a dures negociacions amb el veterà britànic ja que no se’n fia. Per això la despreocupació d’en Magnum xoca sovint amb en l’estricte Higgins, però el respecte mutu forma una base sòlida per la seva relació.

Dos dels seus antics companys i amics veterans de la guerra del Vietnam viuen i treballen a les rodalies. En T.C. Calvin és el propietari d’”Island Hoopers”, una companyia de viatges amb helicòpter, i el Rick Wright porta el Club Rei Kamehameha, un exclusiu club al costat de la platja. Les habilitats com a pilot d’en T.C. i el coneixement dels baixos fons d’en Rick els porta moltes vegades a involucrar-se en els casos d’en Magnum. Altres persones incloses dins del cercle d’en Magnum són els oficials de la marina Mac McReynolds, Maggie Pool i Buck Green; els oficials de la policia de Hawaii Nolan Page i Yoshi Tanaka; el doctor Ibold; l’amiga britànica d’en Higgins, Agatha Chumley; el contacte dins de l’hampa d’en Rick, Ice Pick; i l’ajudant del fiscal del districte, Carol Baldwin.

A en Robin Masters mai se l’ha vist, cosa que porta en Magnum a pensar que en Higgins és realment en Masters, tot i que la seva teoria mai ha estat demostrada.

La sèrie vas ser un gran èxit, amb les cinc primeres temporades dins del rànquing de les 20 sèries més vistes als Estats Units durant cada any. Tot això és gràcies a una gran varietat d’històries que van saber atraure molts fans. La sèrie oscil·la entre una basta comèdia o farsa, passant per escènes d'un profund dramatisme fins a moments d’una acció trepidant.

Magnum P.I. ha estat llargament aplaudida per ser la primera en reconèixer la dificultat dels veterans del Vietnam a l'hora d'adaptar-se a la vida civil. Molts capítols toquen l’impacte que va provocar en en Magnum i els seus amics haver servit al Vietnam, i també es fa ressó d'alguns fets de la Segona Guerra Mundial.

La sèrie va guanyar molts premis, inclosos alguns Emmys i Globus d’Or per Tom Selleck i John Hillerman.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD+DVB 1 1a Temporada Completa!! 1980 2021-11-06 22:37:49
HDDVD+DVB 2 2a Temporada Completa!! 1981 2021-11-13 22:28:49
HDDVD+DVB 3 3a Temporada Completa!! 1982 2021-12-19 23:14:36
HDDVD+DVB 4 4a Temporada Completa!! 1983 2021-12-20 23:08:17
HDDVD+DVB 5 5a Temproada Completa!! 1984 2022-01-09 23:43:58

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.