Elinks

Agatha Christie: Innocència tràgica (Ordeal by Innocence)

Any:
2018
Categories:
Minisèrie, Pel·lícula, Sèrie, TVmovie
Generes:
Crim, Drama, Misteri
Descripció:
DURADA: 58 minuts per capítol aprox. - MIDA: 3,30GB per capítol aprox.

Direcció: Sandra Goldbacher Guió: Sarah Phelps (Novela: Agatha Christie) Música: Stuart Earl Fotografia: John Lee Intèrprets: Bill Nighy, Anthony Boyle, Anna Chancellor, Morven Christie, Crystal Clarke, Christian Cooke, Alice Eve, Matthew Goode, Ella Purnell, Eleanor Tomlinson, Luke Treadaway, Sandy Batchelor, Abigail Conteh, Frances Grey, Rhys Lambert, Brian McCardie, Catriona McNicoll, Sammy Moore, Luke Murray, Hayden Robertson, Sandy Welch, Stuart McQuarrie.

"Innocència tràgica" és una minisèrie de la BBC de tres capítols que adapta una novel·la homònima d'Agatha Christie del 1958. A l'adaptació, dirigida per Sandra Goldbacher i que s'emetrà íntegra la mateixa nit, hi han participat molts actors consagrats: Bill Nighy ("Love Actually", "Pirates del Carib: El cofre de l'home mort") i Matthew Goode ("Match Point", "Downtown Abbey"), o Anna Chancellor ("Quatre bodes i un funeral"), entre d'altres cares conegudes de el cinema i la televisió britànica.

La història s'ambienta el Nadal del 1954, quan la rica filantropa Rachel Argyll és assassinada a la seva finca familiar Sunny Point. El seu fill adoptiu, Jack Argyll, un jove delinqüent, és arrestat pel seu assassinat per molt que clami la seva innocència.

Divuit mesos després, el doctor Arthur Calgary, un misteriós científic, camina per la gespa de Sunny Point afirmant que acaba de tornar d'una expedició a l'Àrtic. Més extraordinària encara és la seva afirmació de tenir la coartada que pot demostrar la innocència de Jack. Però Jack va morir a la presó abans que el cas pogués arribar a judici i la família Argyll es resisteix a desenterrar els secrets del passat.

El vidu de Rachel, Leo, està a punt de tornar a casar-se amb la seva secretària Gwenda i cap dels altres fills adoptats de Rachel: la Mary, el Mickey, la Tina o el Hester, ni la majordoma Kirsten, estan disposats a tornar a obrir el capítol més horrorós de les seves vides. Tot i això, les implicacions de la història de Calgary són massa grans per evitar-les; si diu la veritat, la persona equivocada va ser arrestada per l'assassinat de Rachel. I si Jack és innocent, deu haver estat algú més de Sunny Point.

Algú que encara hi és...
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 1 Agatha Christie: Innocència tràgica Completa!! 2018 2020-12-27 23:03:43

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.