Elinks

One Piece

Any:
1999
Categories:
Sèrie
Generes:
Acció, Animació, Aventures, Comèdia, Fantasia, Romàntic
Descripció:
DURADA: 25 minuts. - MIDA: 550 megues c/capítol aprox. (Versió HD 1080p).

PAÍS; Japó. CREADOR: Eiichiro Oda. DIRECCIÓ: Konosuke Uda. GUIÓ: Mitsuru Shimada i Suminori Takegami. Disseny de personatges: Noboru Koizumi.

En Gold Roger es va proclamar rei dels pirates i, abans que l'executessin, va anunciar que havia deixat un tresor meravellós amagat en algun lloc de la Grand Line. Aleshores, tots els pirates del món es van marcar un objectiu: trobar aquest tresor tan desitjat.

Amb un començament com aquest, queda clar que la sèrie "One Piece" és un anime ple d'acció i aventura. El protagonista de la sèrie és en Monkey D. Ruffy, conegut també com el "noi de goma", ja que té la capacitat d'allargar-se les extremitats com si estigués fet de xiclet. Però tots els personatges d'aquesta sèrie tenen habilitats sorprenents que els ajudaran a sobreviure a tots els perills i sorpreses de la vida a alta mar.

Aquesta sèrie està basada en un manga del mateix nom que va ser rècord de vendes al Japó, i tant el manga com l'anime han triomfat a tots els països on han arribat. Però és que "One Piece" és un anime de nivell. Té un argument que t'atrapa, uns personatges molt atractius i una animació força treballada; per tant, no és gens sorprenent que hagi tingut tant èxit. Si vols descobrir tots els tresors que amaga aquest anime, l'únic que has de fer és afegir-te a la tripulació de "One Piece". A l'abordatge!!!
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Versió DVBrip 1999 2008-07-23 17:27:46
HDDVD+HDTV 0 Versió HDrip 1080p Completa!! 1999 2023-11-05 00:06:44

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.