Elinks

7 raons per fugir

Any:
2019
Categories:
Pel·lícula, Producció Catalana
Generes:
Comèdia
Descripció:
DURADA: 77 minuts. - MIDA: 2,39GB

Direcció: Gerard Quinto, Esteve Soler, David Torras. Guió: Esteve Soler. Fotografia: Gabriel Campoy. Intèrprets: Emma Suárez, Lola Dueñas, Sergi López, Francesc Orella, Àlex Brendemühl, David Verdaguer, Jordi Sánchez, Alain Hernández, Manolo Solo, Nuria Gago, Aina Clotet, Pepe Viyuela, Vicky Peña, Pol López, Borja Espinosa, Ramón Fontserè, Àgata Roca, Rosa Cadafalch, Albert Ribalta.

Els responsables de l'aclamat curt "Interior. Família" debuten en el llargmetratge amb aquesta pel·lícula d'històries independents i surrealistes al voltant d'una societat que no progressa.

Un matrimoni que intenta "avortar" al seu fill adult. Una parella a la qual se li presenta el tercer món a casa. Una escala de veïns que no recorden que va després del sis. Un agent immobiliari que intenta vendre un pis amb possibilitats, però amb l'antic inquilí penjant del llum. Un matrimoni de bé amb 700 esclaus treballant sota terra. Un home atropellat i una dona que creu que no val la pena trucar a l'ambulància. Una parella a punt de donar-se el "sí, vull", fins que la mort els separi.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 7 raons per fugir 2019 2020-07-17 00:14:03

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.