Elinks

L'ombra de la llei

Any:
2018
Categories:
Pel·lícula, Producció Catalana
Generes:
Crim, Drama, Història, Thriller
Descripció:
DURADA: 125 minuts. - MIDA: 11,10GB

Direcció: Dani de la Torre. Guió: Patxi Amezcua. Producció: Vaca Films, Atresmedia Cine i la Ley del Plomo A.I.E en associació amb Sábado Películas i Coproducció amb Playtime Production, 2018. Interpretació: Luis Tosar (Aníbal), Michelle Jenner (Sara), Vicente Romero (Rediú), Ernesto Alteiro (Tísico), Manolo Solo (Barón) i Paco Tous (Salvador) Música: Manuel Riveiro i Xavi Font, gravada amb l'Orquestra Simfónica de Galícia. El tema central del film, "Hasta el último suspiro", està interpretada per la soprano Ainoha Arteta.

Barcelona, any 1921. Espanya viu un moment agitat i caòtic: són els anys del plom, fruit dels violents enfrontaments de carrer entre busca-bregues i anarquistes. En aquesta situació tensa, Aníbal Uriarte és un policia enviat a Barcelona per col·laborar amb la comissaria local de policia en la detenció dels culpables d'un robatori en un tren militar.

L'Aníbal i les seves formes no troben gaire suport entre els seus companys, i de seguida comencen els enfrontaments i les desconfiances amb l'inspector Rediú, un superior corrupte.

L'Aníbal entrarà en contacte no només amb els baixos fons de la societat barcelonina, d'entre els quals, un baró alemany mafiós amb importants connexions, sinó també amb el món anarquista més radical, disposat a tot per aconseguir els seus objectius. Aquí coneixerà la Sara, una jove lluitadora i temperamental. Aquesta trobada tindrà conseqüències inesperades per a totes dues parts.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD L'ombra de la llei 2018 2020-05-15 23:29:29

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.