Elinks

T'odio amor meu - Dagoll Dagom

Any:
1995
Categories:
Producció Catalana, TVmovie, Altres
Generes:
Musical
Descripció:
DURADA: 120 minuts. - MIDA: 1,67 GB.

Guió: Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella i Miquel Periel (basat en els relats de Dorothy Parker). Cançons: Cole Porter. Traducció i adaptació lletres: Joan Lluís Bozzo i Joan Vives. Direcció musical i arranjaments: Joan Vives. Escenografia i vestuari: Isidre Prunés i Montse Amenós. Coreografia: Ramon Oller. Disseny so: Toni Vila. Disseny il·luminació: Ignasi Morros. Imatge: Perico Pastor. Direcció: Joan Lluís Bozzo. Ajudant de direcció: Miquel Periel. Producció executiva: Anna Rosa Cisquella. Repartiment: Nina, Mont Plans, Montse Pérez, Òscar Mas, Carme Cuesta, Pep Anton Muñoz, Victòria Pagès i Carlos Gramaje.

El musical fa una mirada entre amarga i divertida del món, dels sentiments i de les relacions de parella, des del punt de vista femení. Amb el text basat en els relats de Dorothy Parker, el guió és de Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella i Miquel Periel. En l'apartat musical, les cançons són de Cole Porter, arranjades per Joan Vives, a la direcció musical de l'obra.

En aquest espectacle, les dones lluiten contra el pas del temps, l'intenten dissimular, busquen la química de la bellesa i de la felicitat; reinventen l'amor, esperen el timbre del telèfon i la visita d'algú que les estimarà, aquesta vegada, de veritat. Esperen sempre. Orgulloses i humiliades. Sempre crispades, enfurismades, lúcides, enfonsades, patètiques, sublims o lamentables, esperen, desesperen i arrenquen rialles, a vegades dolorides, altres alliberadores. I mentre esperen, canten. Canten i ballen perquè la música és la mesura més exacta del seu sentiment.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB T'odio amor meu - Dagoll Dagom 1995 2020-05-12 00:52:45

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.