Elinks

Super Size Me

Any:
2004
Categories:
Documental, Pel·lícula
Generes:
Documental, Humor
Descripció:
Morgan Spurlock, director de la cinta, se sotmet durant un mes a una dieta exclusiva de menjar ràpid. Prenent només hamburgueses, patates fregides, Coca-Cola o qualsevol altre menú de McDonald's, Spurlock comprova, amb humor i terror, les conseqüències que pateix el seu organisme dia a dia provocats pels excessos de la cultura gastronòmica nord-americana. Sotmès a un exhaustiu examen mèdic abans i després del documental, el seu cos va patint els efectes produïts pel consum d’aliments fregits i rics en sodi que van augmentar els seus nivells de colesterol, el van fer engreixar 12 quilos, patir d’aerofagia, asma, mal de pit, palpitacions i li van provocar un principi de cirrosi al fetge.

"Super Size Me" és una polèmica pel·lícula documental candidata al Oscar en aquesta categoria i guanyadora del Premi al Millor Director al Festival de Sundance. La idea de realitzar el film va sorgir quan dos joves van culpar McDonald's de la seva obesitat i la companyia va respondre descrivint el seu menjar com part d'una dieta equilibrada.

Equip Un reportatge de: Morgan Spurlock Imatge: Scott Ambrozy Producció: Morgan Spurlock Muntatge: Stela Georgieva i Julie 'Bob' Lombardi
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Super Size Me 2004 2008-07-16 17:02:30

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.