Elinks

Els verds a la Xina

Any:
0000
Categories:
Documental
Generes:
Història
Descripció:
Durada: 34 minuts. - Mida: 351 MB

'Els Verds a la Xina', és un documental sobre el viatge que els Castellers de Vilafranca van fer el novembre de 2015 a Xangai i Hangzhou. Es tracta d'un treball audiovisual de la productora vilafranquina Punt-TV que ha estat dirigit per Jordi Escofet.

La història narra el dia a dia de l'expedició verda en terres xineses i la interacció entre dues cultures. L'objectiu és explicar quines sensacions descobreixen els components de la colla de la capital de l'Alt Penedès a l'estranger. El punt de partida previ és la Diada de Tots Sants, on els Castellers de Vilafranca van assolir la millor diada castellera de la història amb quatre estructures. Aquest fet desencadena tot el viatge amb diferents reaccions de la gent i dels mateixos castellers.

L'obra cuida acuradament la imatge i també ressalta la trobada entre dues cultures diferents, però que ara amb els castells tenen un nexe en comú. Un dels objectius de l'equip creador ha estat recollir com una colla castellera, els Xiquets de Hangzhou, a 15.000 quilòmetres de distància està fent el mateix que una formació d'aquí. També es pot observar la relació establerta entre la colla vilafranquina i la colla xinesa.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Els verds a la Xina 0000 2017-07-07 23:03:32

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.