Elinks

Retorn a Wembley: Dream Team - Benfica (Partit homenatge Wembley 92)

Any:
2017
Categories:
Altres, Producció Catalana
Generes:
Esports
Descripció:
Durada: 101 minuts. - MIDA: 3,31GB

Els actes de commemoració dels 25 anys de la primera Copa d'Europa del FC Barcelona aconseguida a l'estadi de Wembley l'any 1992 conclouen amb la festa d'homenatge que se celebrarà, dissabte, a partir de les 22.00, al Camp Nou. Amb el nom de "Retorn a Wembley" hi haurà jugadors d'aquella plantilla com Koeman, Stóitxkov, Bakero, Guardiola, Begiristain, Eusebio, Zubizarreta, Alexanko, Amor, Goikoetxea, Juan Carlos, Salinas, Nadal, Carles Busquets, Nando o Serna, entre altres. També el tècnic Carles Rexach, segon entrenador d'aquell equip campió, i membres de l'"staff" d'aquella plantilla, seran a l'homenatge del Camp Nou.

Serà l'oportunitat de veure novament vestits de curt alguns dels membres d'aquell equip del Barça del 92, que disputaran un partit de futbol amb un combinat de jugadors del Benfica d'aquella temporada. El FC Barcelona i l'equip portuguès van protagonitzar el darrer partit de la lligueta prèvia a la final d'aquella Copa d'Europa, en què el Barça es va imposar per 2 a 1 al Camp Nou i va certificar la seva classificació per jugar la final de Wembley contra la Sampdoria. La narració d'aquest partit anirà a càrrec de Lluís Canut, que tornarà a comentar les jugades d'un equip mític 25 anys després, tal com feia aleshores a TV3. Xavi Torres farà entrevistes a peu de gespa i Xavi Valls a la Llotja.

La festa inclourà una cerimònia amb projeccions d'imatges, efectes especials i aparició de símbols relacionats amb el Dream Team.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV Retorn a Wembley: Dream Team - Benfica 2017 2017-06-14 00:22:21

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.