Elinks

Jocs prohibits (Jeux interdits)

Any:
1952
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama, Guerra
Descripció:
Durada: 86 minuts. - MIDA: 1.41 GB.

País: França Direcció: René Clément Guió: François Boyer, Jean Aurenche, Pierre Bost, René Clément Música: Narciso Yepes Fotografia: Robert Juillard (B&W) Intèrprets: Brigitte Fossey, Georges Poujouly, Lucien Hubert, Suzanne Courtal, Jacques Marin, Louis Saintève, Amédée, Bernard Musson, André Wasley.

Jocs prohibits (Jeux interdits) és un film del director francès René Clément que va obtenir molts premis. La música del film va ser arranjada i interpretada pel guitarrista espanyol Narciso Yepes, i segurament ens serà familiar a tots.

En el decurs de l'èxode del juny del 1940 a França, una comitiva de civils és metrallada. La Paulette, una nena de cinc anys, perd el pare i la mare i es posa a errar pel camp, estrenyent als braços el cadàver del seu gosset. Al bosc, troba en Michel, un nen de deu anys, que la porta a viure a casa seva. La Paulette enterra el gosset i després, amb en Michel, es posen a crear sepultures per a tots els animals morts que descobreixen: talps, gripaus, pollets, etc. En Michel no troba gaire reeixides les creus que fabrica i els dos nens roben tots els crucifixos que poden: del cotxe fúnebre, de l'església, del cementiri...
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD+DVB Jocs prohibits 1952 2017-05-26 23:22:28

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.