Elinks

Star Trek - Cap a la foscor (V.O.S.C.) (Star Trek Into Darkness)

Any:
2013
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Acció, Aventures, Ciència Ficció
Descripció:
Durada: 132 minuts. - MIDA: 5,66 Gb

País: EEUU Direcció: J.J. Abrams Guió: Alex Kurtzman, Damon Lindelof, Roberto Orci Música: Michael Giacchino Fotografia: Daniel Mindel Intèrprets: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Benedict Cumberbatch, Karl Urban, Simon Pegg, John Cho, Anton Yelchin, Alice Eve, Bruce Greenwood, Peter Weller, Noel Clarke, Leonard Nimoy, Nazneen Contractor, Christopher Doohan, Amanda Foreman, Jonathan Dixon, Aisha Hinds, Joseph Gatt, Deep Roy, Nolan North, Anjini Taneja Azhar, Sean Blakemore, Heather Langenkamp, Jay Scully, Nick Tarabay Producció: Bad Robot / Skydance / Paramount Pictures Gènere: Ciència ficció | aventures | Aventura espacial.

La tripulació de la nau Enterprise rep l'ordre de tornar a la Terra per enfrontar-se a un terrorífic grup que, des de dins, ha perpetrat un atac contra la cúpula de la Federació, sumint-la en una profunda crisi. Per solucionar el problema, a més d'un assumpte personal, el capità Kirk encapçala una incursió a un planeta en guerra per capturar un home que és una arma de destrucció massiva. A mesura que els nostres herois es van submergint en una èpica partida d'escacs a vida o mort, la lleialtat es veurà posada a prova, les amistats es trencaran, i caldrà fer certs sacrificis per l'única família que li queda a Kirk: la seva tripulació .

PREMIS: 2013: Oscars: Nominada Millors efectes visuals 2013: Premis BAFTA: Nominada a Millors efectes visuals 2013: Premis Annie: 2 nominacions tècniques

La tripulació de la nau Enterprise rep l'ordre de tornar a la Terra per enfrontar-se a un terrorífic grup que, des de dins, ha perpetrat un atac contra la cúpula de la Federació, sumint-la en una profunda crisi. Per solucionar el problema, a més d'un assumpte personal, el capità Kirk encapçala una incursió a un planeta en guerra per capturar un home que és una arma de destrucció massiva. A mesura que els nostres herois es van submergint en una èpica partida d'escacs a vida o mort, la lleialtat es veurà posada a prova, les amistats es trencaran, i caldrà fer certs sacrificis per l'única família que li queda a Kirk: la seva tripulació.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD Star Trek - Cap a la foscor (V.O.S.C.) 2013 2017-01-05 01:45:03

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.