Elinks

Emergències

Any:
2016
Categories:
Sèrie, Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Drama
Descripció:
Durada: 40 minuts. - Mida: ~1.25 GB.

"És una feina una mica boja però alhora estimulant i addictiva", Toni,metge del SEM "Ets una persona que treballa amb persones al servei d'altres persones", Coral, auxiliar d'infermeria de l'Hospital Clínic "Un bomber és un servidor públic que li va la marxa", Roger, bomber de la Generalitat de Catalunya

"Gestors del caos" "Emergències" és una sèrie que parla dels que arrisquen la vida per salvar la dels altres. Professionals que no saben mai què es trobaran quan arriben a la feina. Sempre treballen en equip, contra rellotge, a vegades amb un component de risc. Com diu Joan Canudas, bomber de Barcelona, "els bombers corren cap a una banda quan la gent està corrent cap a una altra".

Són professionals que d'alguna manera són addictes a la incertesa, al caos i a l'adrenalina que genera solucionar-los. Són gestors del caos, perquè, si no hi ha caos, no els avisen. Passen de 0 a 100 en pocs segons, ordenen el desordre, fan de mediadors entre versions contradictòries, salven vides però no són herois. Fan la feina i punt i l'objectiu d'"Emergències" és només aquest: explicar com la fan. Com treballen? Com viuen la feina? Per què la fan? Els afecta?

"Emergències" són 13 capítols de 40 minuts de durada. En cadascun dels capítols es barregen diferents històries de bombers, d'infermeres o de metges d'urgències o de mossos d'esquadra. Els casos es fragmenten en dues o tres seqüències i sempre se solucionen en el mateix capítol, és a dir, són autoconclusius. Això vol dir que no hi ha una "emergència" que comenci en un capítol i es solucioni en el següent. Així aconseguim una narració més intensa dels fets. Tot es concentra en 40 minuts on es pot passar de situacions límit, que s'han de resoldre en segons, a moments més quotidians que serveixen per descobrir, per exemple, les bromes que es gasten el bombers entre ells.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 1 Emergències Completa!! 2016 2016-09-20 00:34:44

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.