Elinks

El Capità Harlock (Uchû Kaizoku Captain Harlock)

Any:
1978
Categories:
Sèrie, Infantil
Generes:
Acció, Animació, Aventures, Ciència Ficció, Fantasia
Descripció:
Els herois misteriosos, foscos i romàntics no són exclusius de les novel·les romàntiques. L'any 1977, un autor de manga desconegut, amant de les històries del salvatge oest i dels seus ideals publica una història titulada "Uchu Kaizoku Captain Herlock", que podríem traduir com "El pirata espacial Capità Harlock".

Sense saber-ho, el Leiji Matsumoto va crear un heroi intemporal que desafiaria el temps i sabria robar el cor a tots els seus espectadors (en especial el de les dones ^__^). Un dels punts forts del personatge era el seu passat misteriós i rebel; i un altre era la seva obsessió per salvar una raça humana que, en general, no volia ser salvada i que havia posat preu al seu cap; una raça humana dirigida per polítics corruptes i indiferents, una humanitat desganada. La Terra s'encaminava alegrement cap a la destrucció. Però Harlock, o Herlock en l'original, amb la seva nau Arcàdia i acompanyat per una tripulació de només quaranta persones, s'ha d'enfrontar a una invasió alienígena en tota regla, la de les amazones.

El narrador és un noiet que s'uneix als rebels després que l'enemic assassina el seu pare, un científic que descobreix la imminent invasió. El Tadashi Daiba, el nou membre de la tripulació, va superant el dolor i la ràbia i va descobrint, a poc a poc, la desesperada lluita del Harlock per la supervivència de la raça humana...

Ningú no ha pogut oblidar la misteriosa figura del capità Harlock, amb la cicatriu, l'ull borni i la pistola amagada sota la capa. Però el que potser no sabíeu és que la història del Capità Harlock no acaba en aquesta sèrie. L'autor ha continuat fent el seu univers particular amb la història del Tochiro i l'Emeraldas, la seva filleta Mayu, el Daiba, i altres mangues com "Galaxy Express 999", tota una mina si voleu estar al dia de tota la producció d'aquest geni del manga japonès. Ara us convidem a entrar en aquest univers misteriós acompanyats pel capità Harlock.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVD+DVB 0 El Capità Harlock Completa!! 1978 2008-07-05 17:26:21

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.