Elinks

Economia en colors

Any:
2015
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Educatiu
Descripció:
Distesa, dinàmica, provocadora, divertida, pròxima, entenedora, diferent... Així és l'economia quan en parla un personatge singular, un comunicador carismàtic, algú que fa que l'economia deixi de ser gris plom i s'ompli de colors.

Xavier Sala i Martín ens acosta l'economia a través de l'entreteniment a "Economia en colors". Amb la col·laboració de Tian Riba, Sala i Martín demostra que l'economia enganxa, que no és llunyana i abstracta i que és present en la nostra vida quotidiana.

A "Economia en colors", Sala i Martín explica els secrets dels economistes, els trucs que es fan a la borsa i les estratègies de les empreses, i també es pregunta què vol dir ser ric, com es té una idea, què vol dir "innovar", en què consisteix el capital humà, quina és la història dels diners, i moltes coses més, tot per acostar l'economia al carrer.

En cada programa, Sala i Martín, de la manera més desenfadada, divertida i fresca, oferirà una classe magistral, amb l'ajuda de Tian Riba i la col·laboració dels millors experts, per posar l'economia a l'abast de tothom, aplicar-la a les situacions quotidianes i, en definitiva, per mostrar-la com mai s'havia vist: en colors.

Perquè l'economia, com les americanes de Sala i Martín, és plena de colors.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a temporada Completa!! 2015 2015-10-08 18:15:46
DVB 2 2a temporada Completa!! 2017 2017-09-18 21:07:08

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.