Elinks

Res de nou al front de l'oest (VOSC) (All Quiet on the Western Front)

Any:
1930
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama, Guerra
Descripció:
DURDA: 130 minUTS. - MIDA: 1,32 Gb

País: EUA DirecCIÓ: Lewis Milestone Guió: George Abbott, Del Andrews, Maxwell Anderson (Novela: Erich Maria Remarque) Música: David Broekman FotografIA: Arthur Edeson (B&W) Intèrprets: Lew Ayres, Louis Wolheim, John Wray, Arnold Lucy, Ben Alexander, Scott Kolk, Owen Davis Jr., Walter Browne Rogers, Slim Summerville, Russell Gleason, William Bakewell, Richard Alexander, Harold Goodwin, Pat Collins

Un grup de joves amics són persuadits per un professor que els convida amb un discurs patriòtic i militarista a unir-se a l'exèrcit alemany en defensa del seu país. Així doncs, els joves s'allisten sense saber què els espera. Durant l'entrenament els criden a combatre al front. En viure l'experiència, constaten que la guerra no és més que fam, fatiga, por, dolor i mort. Entra en joc la desil·lusió, la rancúnia, la lluita, les pors, la fam, i el poder reconèixer que la idea que tenien de la guerra no era més que una il·lusió falsa.

En plena època de consolidació del cinema sonor, i dotze anys després del final de la Primera Guerra Mundial, Milestone va dirigir aquest melodrama antibel·licista inspirat en la novel·la d’Erich Maria Remarque i que va guanyar els Oscars a la millor pel·lícula i al millor director.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Res de nou al front de l'oest (VOSC) 1930 2015-01-12 23:18:20

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.