Elinks

Winesburg, Ohio - Sherwood Anderson

Any:
1919
Categories:
Altres
Generes:
Drama, Història
Descripció:
Autor: Sherwood Anderson - Títol: Winesburg, Ohio - Any de publicació: 1919 - Idioma original: anglès - Gènere: Novel·la realista -

Primera edició digital en català a càrrec d’ePUBCat -979- Edició: Raticulina - Data d’edició: 05.10.2014 - Versió: 1.0 - Pàgines: 194.

Del llit estant, un escriptor vell mata les hores contemplant tot el que passa sota la finestra de la seva habitació, al carrer principal de Winesburg. I aparentment no sembla que hi passi gran cosa, perquè Winesburg no és res més que un poblet polsegós de l’Oest americà. Però, és clar, hi ha la gent, principalment grangers i botiguers, i també uns quants metges, un banquer, un vicari presbiterià i una mestra que cada nit llegeix al llit, nua, fins que agafa el son? I també hi ha els secrets confessats sota els efectes de l’alcohol, els rumors que es confirmen al cap d’uns mesos, i el que ningú no diu, però que l’escriptor sap reconèixer en un gest imperceptible? Winesburg, Ohio és tot això i molt més: és un extraordinari retaule de personatges inoblidables que fan un viatge sense retorn a l’epicentre mateix de les seves vides, allà on han intentat amagar tota la veritat. «Un llibre ple d’històries extraordinàries i meravellosament ben escrit» (Paul Auster). L’obra més emblemàtica del mestre de la generació perduda.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
Winesburg, Ohio - Sherwood Anderson 1919 2014-12-25 19:11:57

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.