Elinks

El documental - Diario del hambre

Any:
0000
Categories:
Documental
Generes:
Història
Descripció:
Durada: 16 minuts. - Mida: 130 MB

Les peticions d'asil en el conjunt de la Unió Europea han augmentat, mentre que en els tres països de la seva frontera sud, Itàlia, Espanya i Grècia, s'han reduït significativament. No obstant això és en aquests països on amb més vigor s'estan implementant les "polítiques d'externalització de fronteres" impulsades pel conjunt de la Unió Europea. Aquestes polítiques prioritzen l'obsessió per la seguretat i el control de les fronteres per sobre de qüestions d'índole humanitària o relacionades amb els drets de les persones migrants i refugiades.

Veiem les notícies diàriament, ens posem al dia de l'actualitat gràcies a les xarxes socials, ens alimentem de la veritat més terrible del món darrere de portes tancades, portes que poden romandre tancades fins que algú té el coratge de mostrar la realitat que pateixen molts éssers humans. Però, com ens sentim en percebre aquesta informació? Realment aconseguim assimilar-la, o no deixa cap rastre en nosaltres?

Agost i la directora Mireia Pujol han pres la decisió de portar el drama de la migració als nostres ulls. Han volgut mostrar al món allò que està darrere de la notícia, a través d'una pel?lícula sincera. "Diari de la Fam" és una història real. Una història que succeeix cada dia. I nosaltres què volem fer? Acceptem aquesta tragèdia?
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB El documental - Diario del hambre 0000 2014-12-21 13:27:12

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.