Elinks

Concert. Somnis de músic. JONC

Any:
0000
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Música
Descripció:
Durada: 45 min. Mida: 493 MB

Des de l’Auditori de Barcelona. - Jove Orquestra Nacional de Catalunya (Alevins). - Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers (Dir.: Josep Vila Jover).

Manel Valdivieso, director

Felix Mendelssohn-Bartholdy(1729-1786): Somni d’una nit d’estiu, op. 61

"Somnis de músic" és un somni fet realitat. La JONC Alevins, els petits de la casa, amb el Cor Infantil Amics de la Unió, han arribat al punt de poder interpretar el "Somni d'una nit d'estiu" de Felix Mendelssohn de memòria i sense director. Amb la sòlida preparació musical de Manel Valdivieso i Josep Vila, i la direcció escènica de Marta G. Otin, els joves músics d’entre 12 i 18 anys interpreten i ballen diferents fragments de l’obra.

Mendelssohn va compondre aquesta peça com a música incidental per a l’obra homònima de William Shakespeare el “Somni d’una nit d’estiu”, una deliciosa comèdia. La peça musical conté 14 temes, entre els quals hi ha dos dels fragments més cèlebres del repertori, l’“Scherzo” i la “Marxa nupcial”. “Somnis de músic” és una iniciativa del cicle de concerts familiars “L’Auditori: Educa"

La JONC és una institució que ja té més de 20 anys. Tot aquest temps la JONC ha dut a terme una gran tasca de formació dels nostres joves músics. Sota la direcció actual de Manuel Valdivieso, la JONC abasta des dels alevins fins als que estan camí de la professionalització, la JONC Filharmonia.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Concert. Somnis de músic. JONC 0000 2014-12-21 03:18:15

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.