Elinks

Els tatuatges - Josep Pujol i Coll

Any:
1998
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Drama
Descripció:
Autor: Josep Pujol i Coll - Títol: Els tatuatges - Any de publicació: 1998 - Idioma original: català - Gènere: Novel·la juvenil.

Primera edició digital en català a càrrec d’ePUBCat -0993- Edició: GossetInofensiu - Data d’edició: 13.10.2014 - Versió: 1.0 - Pàgines: 187.

En David és un adolescent amb una certa tendència a lletraferir-se. Amb tot, comparteix també les inquietuds pròpies de tenir divuit anys als noranta: saber ballar i vestir, sortir amb els amics i ampliar el currículum, més aviat migrat, de la seva experiència eròtica. El seu pare, entretant, arreplega les feines que pot. És encara jove, amb un punt d’immaduresa i un cert complex d’haver pujat en David d’una manera poc ortodoxa. Formen una família una mica especial, i el fantasma d’una mare absent plana tothora damunt d’ells. En David, a les nits en què es queda sol mentre el seu pare se’n va a treballar a un sex-shop, comença a moure’s pel món de les chats d’Internet, fascinant-se per aquest món de missatges despullats, directes i anònims que la pantalla li ofereix. Dins aquest regne d’ànimes, una nit estableix contacte amb l’Helena, atenta, madura, misteriosa. Amb ell, en David s’adonarà del valor de les paraules, la seva única eina per donar-se, així com l’única font que li permet tastar-la. I dins el territori de l’escriptura, sense els miratges del cos, la trobada íntima de dos éssers pot arribar a deixar una petja molt profunda, com un tatuatge damunt d’una pell tendra.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
Els tatuatges - Josep Pujol i Coll 1998 2014-12-19 00:20:56

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.