Elinks

Campanades des de Ripoll 2012-2013

Any:
2012
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV, Altres
Generes:
Documental, Família
Descripció:
Durada: 10 minuts.

Mercè Martínez, la Nora de "La Riera", i Espartac Peran, copresentador del programa "Divendres", juntament amb el Pere Gimferrer i la Maruja Torres "polacs", presentaran les campanades de TV3, en directe, des de Ripoll, ciutat que inaugurarà també la capitalitat de la cultura catalana.

Ripoll serà la localitat des d'on TV3 acomiadarà l'any 2012 i donarà la benvinguda al 2013. La retransmissió es farà des de la plaça de l'Ajuntament de la capital del Ripollès, en el marc del monestir, entorn monumental i històric. Mercè Martínez i Espartac Peran seran els mestres de cerimònies i tindran la col·laboració de dos personatges de "Polònia", Pere Gimferrer i Maruja Torres, en la seva versió més "polaca". Lluís Manyoses s'encarregarà de la realització de la retransmissió, i Ricard Bracons, de la producció.

Les campanades donaran el tret de sortida a la capitalitat cultural de la ciutat de Ripoll. El 2013, la ciutat serà la capital de la cultura catalana. Això vol dir contribuir a ampliar la difusió, l'ús i el prestigi social de la llengua i la cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris de llengua i cultura catalanes i promocionar i projectar el municipi tant a l'interior com a l'exterior. En definitiva, es tracta de projectar la cultura, la identitat i les tradicions catalanes a través de la història mil·lenària de Ripoll.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Campanades des de Ripoll 2012-2013 - Temporada 0 2012 2013-01-04 00:06:26

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.