Elinks

El meu avi

Any:
2011
Categories:
Documental, Producció Catalana
Generes:
Biografia, Història, Art
Descripció:
Durada: 30 min. Mida: 246 MB

Què tenen en comú Joan Capri, Pere Calders o Margarida Xirgu? Que, segurament, en coneixem els noms -sabem que són personatges importants del segle XX-, però ben poca cosa més. L'objectiu d' El Meu Avi és donar a conèixer els trets fonamentals de la personalitat i de l'obra de catalans il·lustres del segle XX, escollits per la seva rellevància en el seu àmbit d'actuació i per la importància del seu llegat per al present.

Per donar una visió més intimista dels personatges El Meu Avi ha triat fer-ho a través dels seus descendents i, en concret, dels seus néts. Hi ha néts o nétes que han seguit les passes de l'avi/àvia, d'altres han portat vides molt diferents, alguns néts són experts en la figura de l'avi i per d'altres la proposta de fer un programa de televisió és un veritable viatge de descoberta. Però en tots els casos els seus records i la imatge que els ha quedat del seu avi/àvia són el punt de partida del programa.

El relat dels néts es complementa amb el d'altres familiars, amics i experts que ens parlen de l'obra, de la influència que van exercir sobre la seva època i de la repercussió que aquesta ha tingut al llarg del temps.

Cada setmana un capítol de mitja hora de durada acosta a l'espectador un dels avis de la cultura catalana del segle XX.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 El meu avi 2011 2012-10-01 00:58:21

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.