Elinks

Confia en mi (Trust Me)

Any:
2009
Categories:
Sèrie
Generes:
Drama
Descripció:
Eric McCormack: Mason McGuire Tom Cavanagh: Conner Sarah Clarke: Erin McGuire Monica Potter: Sarah Krajicek-Hunter Geffory Arend: Hector Mike Damus: Tom Griffin Dunne: Tony Mink Creador: Hunt Baldwin i John Coveny Producció Executiva: Greer Shephard, Hunt Baldwin i John Coveny

La sèrie, segueix la vida laboral d'en Mason i en Conner, dos creatius publicitaris que treballen per a una prestigiosa agència. Quan les idees, les vendes i l'enveja estan en joc, amb qui es pot comptar?

Benvinguts al complicat món de la publicitat. "Confia en mi", ambientada en la prestigiosa agència publicitària de Chicago Rothman, Greene & Mohr (RG&M), trasllada l'espectador al complicat dia a dia de dos creatius publicitaris. En un món on les idees, la pressió, les vendes, les pors, l'enveja, la competència i molts, molts diners estan en joc, amb qui es pot comptar quan se sent la frase "Confia en mi"? Potser amb ningú.

D'una banda hi ha en Mason McGuire (Eric McCormack, "Will & Grace"), acabat de ser nomenat director artístic, home familiar addicte a la feina i responsable, amb una dona preciosa, l'Erin (Sarah Clarke, "24"), dos fills i una fidelitat fèrria a les marques que ajuda a vendre. Quan l'ascendeixen a director, Mason haurà de treure el tauró que porta a dins per sobreviure en les altures publicitàries.

De l'altra, en Conner (Tom Cavanagh, "Eli Stone" i "Royal pains"), un redactor publicitari impulsiu i solter, amb la capacitat de concentració d'un adolescent. La seva relació yin-yang se sotmet a prova quan en Mason és nomenat director creatiu de l'agència i es converteix en el cap d'en Conner. La sèrie segueix els canvis de dinàmica entre tots dos amics, que estan millor junts que separats.

Treballant en el mateix grup creatiu hi ha la nova incorporació, la Sarah Krajicek-Hunter (Monica Potter, "Boston legal"), una redactora publicitària guardonada i amb una forta personalitat que acostuma a caure malament als altres. Hector Culligan (Geoffrey Arend) i Tom Fuller (Mike Damus) són un equip creatiu més jove amb idees poc tradicionals que no sempre són compatibles amb el seu nou cap. L'equip sencer és supervisat per Tony Mink (Griffin Dunne), un home que es desviu pel negoci publicitari, però que sembla estar constantment al caire del pànic sobre la seguretat de la seva pròpia feina. Junts o separats, aquests personatges memorables intenten navegar per les aigües de la política empresarial, conflictes de personalitat, egos que es fereixen fàcilment, gelosies professionals i unes demandes dels clients poc raonables.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 Confia amb mi Completa!! 2009 2012-07-26 17:09:17

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.