Elinks

Any de gràcia

Any:
2011
Categories:
Pel·lícula, Producció Catalana
Generes:
Comèdia
Descripció:
DURADA: 90 minuts. - MIDA: 1,34 Gb

Direcció: Ventura Pons Guió: Ventura Pons, Jaume Cuspinera, Carme Morell Producció: Els Films de la Rambla S.A. / Televisió de Catalunya (TV3) / Televisión Española (TVE) Música: Mazoni, Sanjosex, El Petit de Cal Eril, Illa Carolina, Gato Pérez, Èric Vinaixa Fotografia: Sergi Gallardo Intèrprets: Diana Gómez, Rosa Maria Sardà, Santi Millán, Alex Maruny, Amparo Moreno, Oriol Pla, Lluís Villanueva, Jaume Najarro, Ricard Farré, Núria Feliu, Marc Gómez, Cristian Cané Classificació: No recomenada a menors de 7 anys.

El David té vint anys i arriba a Barcelona buscant una oportunitat. La Gràcia en té seixanta-i-uns-quants i li ofereix una habitació a canvi de companyia i atenció. La seva convivència esdevé, des del principi, explosiva. S’adonaran a temps que es necessiten?

Parla el director... Al barri de Gràcia, a Barcelona, una vella malcarada comparteix el pis amb un jove de poble, inconformista, que no es talla per res. El xicot està lluitant per trobar el seu lloc al món. Ni un ni l'altre es deixen acovardir, tot i que ella té el poder i el jove només les il·lusions. El món és molt complicat. La vella ja ha renunciat als seus somnis i el jove els està descobrint. Una perpètua baralla sense treva, encara que tots dos es necessitin. Humor, tendresa, agilitat, uns veïns molt trempats, una noia molt guapa, un barri de gent jove i una banda sonora potent. I ganes de veure el costat positiu de la vida. Sovint he escrit sobre el meu plaer per la comèdia, el gran desafiament, el gènere que, vagis on vagis, el públic adora. Espero que sigui així amb Any de Gràcia.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Any de gràcia 2011 2012-07-24 00:39:44

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.