Elinks

El cercle del 4

Any:
2012
Categories:
Documental, Producció Catalana, ProgramaTV, Altres
Generes:
Documental, Esports
Descripció:
DURADA: 38 minuts. - MIDA: 644 Megues

Un documental del departament d'Esports de TV3 que fa un repàs dels quatre anys de Pep Guardiola com a entrenador del F. C. Barcelona a través de la mirada i les opinions dels seus quatre capitans: Carles Puyol, Xavier Hernández, Andrés Iniesta i Víctor Valdés.

Els quatre han volgut fer un particular homenatge de comiat al seu "míster" a través del programa i, per això, en un to molt personal expliquen les seves reaccions de sorpresa després de conèixer la decisió de Guardiola de deixar el club, analitzen i interpreten els motius de la marxa del tècnic, recorden les seves primeres converses del 2008 amb Guardiola, repassen els seus millors records d'aquests quatre anys, escullen les imatges que no oblidaran mai i trien el millor partit. Però, sobretot, els quatre capitans demostren el seu orgull pel model i el futbol que ha jugat sempre l'equip de Pep Guardiola, fins al final.

Un estil que els ha permès guanyar-se el respecte del sempre exigent públic del Camp Nou que els va acomiadar amb una de les ovacions més grans que es recorda després de la derrota contra el Chelsea quan els va deixar fora de la Final de la Champions de Munic. "El cercle del quatre" és un documental de 35 minuts de durada realitzat per l'equip habitual del 'Hat Trick Barça': Bernat Miró, Txus Muñoz, Xavi Torres i Santi Padró amb l'ajuda de Patrici Giménez i la producció de Maria Colomer.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB El cercle del 4 2012 2012-06-08 13:04:33

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.