Elinks

El documental - Els massais en moviment (VOSC)

Any:
0000
Categories:
Documental
Generes:
Història
Descripció:
DURADA: 51 minuts. - MIDA: 591 MB

Poètic i audaç retrat dels pobles indígenes en el món modern que explora aspectes com la globalització, el desenvolupament, l'escalfament global, la riquesa, l'amor o el divorci en la cultura massai. Aproximadament un milió de Massais viuen a Kenia i Tanzània. Aquest poble nòmada africà ha aconseguit preservar la seva antiga forma de viure, malgrat la globalització, els efectes del canvi climàtic i les influències occidentals.

En aquest film poètic i musical, seguim tres massais en el curs d’un any. Què significa ser un massai el 2010? Què s’hauria de preservar i què requereix un canvi? Aquest trio té preguntes per a nosaltres, occidentals. En paraules de Samuel, “A Europa, quan un noi ha crescut i és a`punt de començar la seva pròpia vida, què li doneu? Vaques o diners?”

Per raó de l’escalfament global, Samuel treballa en la gestió local de l’aigua. Malgrat la pressió de la comunitat tradicional, Elizabeth va deixar el seu marit borratxo, que no valia per a res. Espera que les expectatives matrimonials passades de moda canviïn en el futur. “Totes les cultures tenen elements antiquats. Necessitem deixar enrere aquests hàbits.” Casat amb moltes dones, Simon és un cap de poble i tracta de recollir diners per una escola. Encara que tenen una manera tradicional de viure i pensar, aquests massai volen canviar amb els temps, amb el món que els envolta.

Tots tres discuteixen a la seva manera per la modernització i l’educació i parlen obertament, però també són sorprenentment crítics.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB El documental - Els massais en moviment (VOSC) 0000 2012-05-07 19:48:36

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.