Elinks

Kebab connection

Any:
2005
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Acció, Comèdia, Romàntic
Descripció:
DURADA: 87 minuts. - MIDA: 740 MB

Idioma versió original: alemany Producció: Stefan Schubert (German-Turkish) Direcció: Anno Saul Guió: Ralph Schwingel i Fatih Akın Intèrprets: Denis Moschitto i Nora Tschirner

bo (Denis Moschitto), un jove immigrant turc, idolatra a Bruce Lee i vol arribar a ser reconegut com el director de la primera pel·lícula alemanya de kung fu. Sense cap experiència prèvia, recorre a la seva família per al seu primer treball de prova, dirigint l'anunci de la tenda de kebabs del seu oncle. Quan l'anunci està acabat, una impressionant paròdia plena d'arts marcials, ho ensenya a la gent del lloc, fent que la tenda aconsegueixi un tremend èxit, encara que ell segueix sense aconseguir els fons que necessita per a la seva pel·lícula. No obstant això, les aspiracions de Ibo són elevades, fins al dia en què la seva núvia alemanya li anuncia que està embarassada.

Les tensions entre les dues famílies creixen. El pare de Ibo està furiós perquè el seu fill ha ignorat el seu més que repetit mantra: "pots sortir amb una noia alemanya, però no la pots deixar embarassada". Així, Ibo es troba al carrer, després d'haver aconseguit enfuriar a la seva núvia i a la seva família.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Kebab connection Català-Alemany 2005 2012-03-15 19:32:21

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.