Elinks

Concert. Malena i Martin. Sense lligams

Any:
0000
Categories:
Altres
Generes:
Música
Descripció:
DURADA: 59 minuts. - MIDA: 521 MB

Malena Ernman, mezzosoprano Martin Fröst, clarinet Niklas Sivelöv, piano

Obres de: Charles Gounod, Fredrik Högberg, Martin Fröst, Anders Hillborg, Eden Ahbez, Franz Schubert, Gioacchino Rossini, Vittorio Monti, Nikolai Rimski-Korsákov, Sven-David Sandström.

“Sense lligams” és una actuació insòlita. Els intèrprets, Malena, Martin i Niklas, són artistes sense fronteres i ens presenten un espectacle amb un ritme accelerat i sovint humorístic, molt diferent de la seriositat amb què alguns virtuosos ens ofereixen el seu art. En el concert es fa ús de tecnologies actuals, com sons pregrabats i efectes electrònics i, el més important, la impecable execució tècnica de l’espectacle i el control de l’expressió corporal i la dansa. El concert és un diàleg, a vegades intimista a vegades ple de passió.

Martin Fröst ha estrenat diversos concerts per a clarinet, entre els quals el triple concert de Krzysztof Penderecki, amb qui va treballar directament. Un aspecte important de la seva carrera és l’exploració i l’ús d’altres mitjans i camps de l’art, incloent-hi la coreografia i la pantomima.

El bagatge musical de la mezzosoprano Malena Ernman està fermament ancorat en la tradició del cor suec. Va ser membre del Cor de la Coromanterna en el seu Sandviken nadiu i posteriorment va formar part del Cor de la Ràdio Sueca. Com a solista, participa en produccions operístiques arreu del món i interpreta també jazz i musicals.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Concert. Malena i Martin. Sense lligams 0000 2012-03-07 18:22:12

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.