Elinks

Play

Any:
2008
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Musical, Educatiu
Descripció:
Els participants de "Play" són nois i noies de sisè de Primària (11 ? 12 anys) de diferents escoles de Catalunya. Cada escola interpreta dues cançons que, prèviament, ha estat assajant a classe a partir d'un material audiovisual que li ha estat enviat.

Les quatre cançons que es canten a cada programa van associades a una pregunta de comprensió oral que haurà de respondre el/la portaveu de l'altra escola, amb l'ajuda dels seus companys, repartits entre el públic.

En una altra prova, les dues escoles hauran de sumar esforços per respondre, de forma conjunta, en una prova de vocabulari que consisteix a formar una paraula a partir d'un lletrejat en anglès o bé a donar el resultat de les sumes i restes que se'ls pregunta, també en anglès.

Una altra prova és la del cinema, on els participants veuen l'adaptació d'una escena d'una pel·lícula, subtitulada en anglès, on hi ha un parany que han de trobar per puntuar.

Totes aquestes proves van sumant punts a un marcador que, després de 13 programes, decideix quina escola és la que ha acumulat més punts en la seva intervenció. El premi és una pissarra interactiva, un projector i tres ordinadors portàtils per a l'escola guanyadora de la temporada. A més del guanyador, quatre escoles més reben com a premi material audiovisual.

Tot i que el guió és en català, l'anglès és present durant tot el programa. En Harper, en la seva funció de copresentador invisible (només se sent la seva veu), valora les actuacions i destaca qüestions de pronúncia, gramàtica o vocabulari, com a valor afegit.

El programa tracta també l'ús social de la llengua, a partir d'un vídeo on es recrea una situació que els resulta familiar als adolescents i on es dóna el vocabulari necessari per resoldre-la.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 Play - Temporada 1 Completa!! 2008 2008-04-29 09:00:48
DVB 2 Play - Temporada 2 Completa!! 2008 2008-10-01 21:02:52
DVB 3 Play - Temporada 3 2009 2009-05-17 00:37:48

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.