Elinks

Son & Moon, diari d'un astronauta

Any:
0000
Categories:
Documental, Producció Catalana
Generes:
Biografia, Història, Entrevista
Descripció:
DURADA: 1 h 33 minuts. - MIDA: 843 MB

Director: Manuel Huerga Guionistes: Quique Barberá, Manuel Huerga i Jordi Gasull Productors: Loris Omedes i Jaume Roures Productors Executius: José Ibáñez, Javier Méndez, Jordi Gasul So: Daniel de Zayas Muntatge: Manuel Huerga Musica original: Micka Luna Filmada a: International Space Station, Houston (USA), Moscow i Star City (Rússia) Baikonur (Kazahistán). Un llargmetratge documental produït per Bausan Films S.L, Media Producciones S.L. i Pentagrama Films, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya S.A.

Un relat humà, narrat en primer persona per el seu protagonista, el Comandant Michael López-Alegría, sobre les dificultats per a mantenir els llaços amb el seu fill de set anys, durant la missió 14, al llarg de set mesos i a una distància de 400 quilòmetres de la Terra.

"Son & Moon" s'apropa al món espacial des d'una òptica insòlita, combinant imatges espectaculars amb converses privades entre un pare i el seu fill a través d'una simple webcam. S'entrellaça el que és més extraordinari amb el més quotidià, aconseguint apropar la figura dels herois espacials a la dels espectadors terrestres.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Son & Moon, diari d'un astronauta 0000 2011-11-30 15:50:08

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.