Elinks

Jimmy Doherty al jardí de Darwin

Any:
0000
Categories:
Documental
Generes:
Història, Tecnologia
Descripció:
Capítol 1 - Idees perilloses. Amb la ment plena de records dels milers d'espècies que havia observat per tot el planeta, Darwin va iniciar una sèrie d'experiments a casa seva, Down House. Va analitzar com les llavors viatjaven pel món a través dels corrents oceànics i va confirmar la seva idea sobre la diversitat observant un prat que tenia a la vora. La increïble quantitat de plantes diferents que hi va trobar, més de 140, va reforçar la confiança en la seva teoria.

Capítol 2 - L'esclat de la tempesta. Un cop establerts els principis evolucionistes amb plantes, Darwin es va concentrar en l'evolució humana, un tema més delicat. Va posar de relleu les similituds entre la intel·ligència humana i la intel·ligència animal, i posteriorment va establir paral·lelismes amb primats, segons ell les criatures més properes a l'ésser humà. Finalment, Darwin va poder concloure que els humans havien evolucionat a partir d'uns primats originaris d'Àfrica, una teoria que posteriorment ha confirmat la paleontologia moderna.

Capítol 3- Sobre micos i homes. Un cop establerts els principis evolucionistes amb plantes, Darwin es va concentrar en l'evolució humana, un tema més delicat. Va posar de relleu les similituds entre la intel·ligència humana i la intel·ligència animal, i posteriorment va establir paral·lelismes amb primats. Finalment, Darwin va poder concloure que els humans havien evolucionat a partir d'uns primats originaris d'Àfrica, una teoria que posteriorment ha confirmat la paleontologia moderna.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Jimmy Doherty al jardí de Darwin 0000 2011-08-29 21:29:25

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.