Elinks

Gandhi

Any:
1982
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Aventures, Drama, Guerra, Història
Descripció:
Sinopsi: Gandhi no va governar cap país, ni estava dotat per a la ciència. Però tot i així, aquest home menut i modest va assolit el que molts altres, abans i després que ell, no van aconseguir: dur un país a la llibertat i omplir d'esperança la seva gent. Aquesta pel·lícula ens mostra la seva vida, des dels seus inicis com a advocat a Sudàfrica fins al seu assassinat a mans d'un radical hindú. Amb tot detall, els seus principis i la força de la seva influència ens impacten des de la pantalla, amb escenes tan gràfiques com la de la matança d'Amritsar, on les tropes britàniques van obrir foc sobre una multitud de 15.000 homes, dones i nens desarmats, o la dramàtica marxa al mar que Gandhi va dur a terme per afirmar que la sal del mar pertanyia a tothom i no era únicament un privilegi britànic.

Títol original: Gandhi Idioma versió original: anglès Direcció: Richard Attenborough Any: 1982 Durada: 180 minuts Gènere: Biogràfica

Intèrprets: Ben Kingsley, Candice Bergen, Edward Fox, John Gielgud, Trevor Howard, John Mills, Martin Sheen, Ian Charleson, Athol Fugard, Günther Maria Halmer, Saeed Jaffrey, Geraldine James, Alyque Padamsee, Amrish Puri, Roshan Seth.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD+VHS Gandhi 1982 2008-03-10 17:02:02

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.