Elinks

Carcassonne - Instruccions (.pdf)

Any:
2000
Categories:
Altres
Generes:
Aventures
Descripció:
Traducció al català Instruccions (pdf): Asseguratòrix

DURADA: 30-45 minuts. - EDAT: a partir de 8 anys. - Número de jugadors: 2-5

La ciutat occitana de Carcassona és famosa per la seva inigualable fortalesa medieval, que envolta tota la part antiga de la vila. En aquest joc, els jugadors intenten fer-se amb el control de la regió i els seus castells, camins, monestirs i camps. Amb aquest objectiu, han de disposar les seves peces de terreny i els seus seguidors estratègicament. L'original sistema de joc de Carcassonne, en el que el tauler va prenent forma a mesura que se succeeixen els torns, garanteix que totes les partides siguin completament diferents. Carcassona és un senzill joc d'estratègia que a cada torn presenta nous reptes.

Nota: Al final d'aquest document trobareu també les instruccions de la mini-expansió anomenada El Rei, que es pot obtenir de regal amb la compra del joc Carcassonne: caçadors i recol·lectors.

CARCASSONNE: caçadors i recol·lectors Un milió d'anys abans que es construís la gran ciutat de Carcassona, aquesta zona estava ocupada per tribus prehistòriques que caçaven, pescaven i recollien fruits i baies per proveir-se dels aliments bàsics...

En aquesta versió alternativa del premiat joc Carcassonne, els jugadors posen peces amb les que van formant un territori ple de rius, boscos i prats, i habitat per tot tipus d'animals salvatges, des de mamuts fins tigres dents de sabre. En aquest entorn, han d'intentar desplegar les seves cabanes i els seus pescadors, caçadors i recol·lectors de manera que la seva tribu arribi a ser la més pròspera de la regió. A més, poden beneficiar-se de peces de territori especials en les quals fer foc, practicar l'agricultura, erigir dòlmens sagrats...

Carcassonne: Caçadors i recol·lectors és un joc completament nou i independent, que dóna un pas més en la diversió i els desafiaments estratègics del Carcassonne original. Tant els jugadors que ja estiguin familiaritzats amb Carcassonne, com aquells que mai l'hagin jugat abans, dominaran aquesta nova versió en molt poc temps. Especialment adequat per partides de dos jugadors.

Nota: Aquesta traducció no és exactament com l’original; En adquirir el joc Carcassonne: caçadors i recol·lectors hi anava inclosa la mini-expansió d’aquest mateix joc L’explorador, amés d’una altra mini-expansió anomenada El Rei, per al Carcassonne original. Les instruccions de El Rei no estan incloses en aquest document però podeu trobar-les a la traducció de les instruccions del Carcassonne original.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
0 Carcassonne - Instruccions (.pdf) 2000 2011-02-21 19:22:10

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.