Elinks

The Runaways

Any:
2010
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Biografia, Drama, Música
Descripció:
DURADA: 109 minuts. - MIDA: 1,75 Gb

PAÍS: Estats Units. DIRECTOR: Floria Sigismondi. GUIÓ: Floria Sigismondi. INTÈRPRETS: Kristen Stewart, Dakota Fanning, Scout Taylor-Compton, Stella Maeve, Alessandra Torresani, Hannah Marks, Brett Cullen. PRODUCTORA: Apparition.

Los Ángeles, 1975, Joan Jett (Kristen Stewart) i Cherie Currie (Dakota Fanning), dos adolescents de la Vall de San Fernando amb el 'punk' a les venes, es coneixen i es converteixen en el còs i anima del reconegut grup femení "The Runaways".

Floria Sigismondi porta The Runaways a la gran pantalla en aquesta història d'un grup de joves extraordinàries, que es transformen de joves rebels del sud de California a estrelles del rock del llegendari grup que va preparar el camí a futures generacions de dones al món de la música. Sota el dur control i influència de l'empresari del rock Kim Fowley (Michael Shannon), el grup es converteix en un gran èxit i en una família d'inadaptades. Amb la seva imatge de noies dures i el seu talent en brut, el grup no tarda en tenir cert nom, al igual que les seves components...
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD The Runaways 2010 2011-02-02 18:29:20

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.