Elinks

Snowboard: Campionat del món (2011) (La Molina)

Any:
2011
Categories:
Producció Catalana
Generes:
Esports
Descripció:
Televisió de Catalunya es bolcarà, a partir de demà, en els Campionats del Món de snowboard, que es disputaran a l'estació de la Molina a partir de dilluns que ve i que demà tindran un preludi poc habitual: la cerimònia d'inauguració en una ciutat, a Barcelona.

Televisió de Catalunya oferirà per diverses cadenes la inauguració i les proves, i, a més, produirà el senyal internacional d'aquests mundials. El 33 i Esport 3 transmetran demà, en directe, la cerimònia d'inauguració de la novena edició dels mundials d'aquesta especialitat d'esports d'hivern, els primers que tindran lloc en una estació del Pirineu. La transmissió de l'acte inaugural començarà a les 17.00, des del Palau Sant Jordi de Barcelona, que ha quedat transformat per a l'ocasió en una estació d'esports d'hivern, amb la construcció d'una rampa de 31 metres d'alçada i 92 metres de llargada, amb una inclinació de 45 graus, i amb la fabricació de 200 tones de neu. Abans i després de la cerimònia, tots dos canals de TVC emetran les qualificacions i les finals de les competicions de Big Air.

Gran desplegament tècnic de TVC a la Molina El seguiment informatiu d'aquests campionats per part dels canals de TVC es reprendrà dilluns, ja des de l'estació de la Molina, amb un ampli desplegament tècnic i professional que permetrà la cobertura i transmissió de les proves, en directe i en diferit, per aquests canals i la producció del senyal internacional. El dilluns 17, Esport 3 transmetrà, de les 10.15 a les 15.00, les qualificacions de les proves de snowboardercross masculí i femení. Les finals d'aquesta especialitat seran transmeses, pel 33 i Esport 3, l'endemà, dimarts 18, a partir de les 11.50. Les transmissions continuaran, pel 33 i Esport 3, al llarg de tota la setmana i fins al dissabte 22, dia en què, a la tarda, tindrà lloc a la població d'Alp (municipi on es troba l'estació de la Molina) la cerimònia de clausura. Les transmissions dels canals de TVC aniran a càrrec de l'equip del programa "Temps de neu", amb Toni Real, Miquel Ribas, Anna Cervantes i Oriol Millan en la narració, i amb Anna López en la producció i Òscar Lago en la realització.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Snowboard: Campionat del món (2011) (La Molina) 2011 2011-01-19 12:50:21

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.