Elinks

El 10 màgic

Any:
2006
Categories:
Documental, Producció Catalana, Altres
Generes:
Esports
Descripció:
"El 10 màgic", el millor que ha fet Ronaldinho des que juga al FC Barcelona, una oportunitat de veure en una sola sessió els seus millors gols a la Lliga i a la Champions, i també les millors jugades.

"El 10 màgic", un programa especial dirigit per Joan Buixeda i Santi Padró, que repassa el millor que ha fet Ronaldinho des que juga al FC Barcelona, una oportunitat de veure en una sola sessió els seus millors gols a la Lliga i a la Champions, i també les millors jugades que s'ha cansat d'ensenyar des que és a Barcelona: l'elàstica, l'"espaldinha", la passada sense mirar, els túnels, etc.

El programa especial recull també les millors celebracions del jugador brasiler després dels gols i recorda tots els títols i trofeus individuals que ha guanyat aquí: la Pilota d'Or i el Fifa World Player i dels títols d'equip: Champions, Lliga, Supercopa...

La perla del programa és un muntatge comparatiu d'algunes de les millors jugades que ha fet Ronaldinho amb les dels jugadors més mítics de la història del club blaugrana: Rivaldo, Ronaldo, Romário, Cruyff, Laudrup, Koeman i Kubala.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB El 10 màgic 2006 2008-02-20 20:37:27

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.