Elinks

Cançons a la vora del Pop

Any:
2010
Categories:
Documental, Producció Catalana, Altres
Generes:
Música
Descripció:
DURADA: . - MIDA: 600 megues

Enderrock i la productora Clack Música! presenten el primer documental sobre el nou pop en català amb la participació de Manel, Els Amics de les Arts, El Petit de Cal Eril, Anna Roig i lOmbre de Ton Chien i Maria Coma. Es pot trobar amb el número 174 de la revista Enderrock (abril 2010)

Després de l'èxit del disc Els millors professors europeus (DiscMedi, 2008), Manel van decidir posar fi a l’allau d’esdeveniments i concerts per preparar el seu segon disc. Ho van fer al mes de gener, oferint dos concerts (acompanyats de Joan Miquel Oliver) al Palau de la Música Catalana. Dues nits consecutives en què van esgotar les entrades del Palau. Uns concerts molt especials en que Manel van voler comptar amb la presència d'una coral de setze veus o la irrupció a platea d'una petita orquestra de metall. Aquest concert va ser enregistrat per la televisió pública catalana, que l'oferirà una nit tan especial com la de la revetlla de Sant Joan pel Canal 33, a les 22:45 h. I el dia de Sant Joan, el mateix dijous a mitjanit, el pop continuarà sent el protagonista del Canal 33. Serà amb el primer documental que es realitza sobre el nou pop català, Cançons a la vora del po", coproduït per Clack Música! i Grup Enderrock. El documental retrata l'eclosió d'aquest fenomen i compta amb la participació de Manel, Els Amics de les Arts, El Petit de Cal Eril, Anna Roig i l'Ombre de ton Chien i Maria Coma.

El 33 emet "Cançons a la vora del pop", un documental que retrata un dia qualsevol en la nova fornada del pop català. Consta de cinc històries quotidianes explicades per alguns dels principals artistes de l'escena emergent catalana: Manel, Els amics de les Arts, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, El Petit de Cal Eril i Maria Coma. El documental és una atrevida road movie que inclou gravacions inèdites d'una cançó de cadascun dels grups. La peça repassa la trajectòria que han seguit aquestes formacions, començant amb la incursió de la seva música a la xarxa internet, la popularitat a les xarxes socials, la quantitat creixent de públic que atreuen els seus concerts, el suport dels mitjans, etc.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Cançons a la vora del Pop 2010 2010-11-24 12:32:18

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.