Elinks

El super cangur (The Spy Next Door)

Any:
2010
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Acció, Comèdia, Família
Descripció:
DURADA: 92 minuts. - MIDA: 1,27 Gb

PAÍS: EE.UU. PRODUCCIÓ: Relativity Media DIRECCIÓ: Brian Levant GUIÓ: Jonathan Bernstein, James Greer, Gregory Poirier REPARTIMENT: Jackie Chan, Amber Valletta, Madeline Carroll, Will Shadley, Alina Foley, Magnús Scheving, Billy Ray Cyrus, George Lopez, Katherine Boecher, Mia Stallard, Maverick McWilliams, Quinn Mason, Margaret Murphy, Esodie Geiger, Arron Shiver

CLASSIFICACIÓ: No recomanada per als menors de 18 anys

Bob Ho (Jackie Chan) és un superespia secret de la CIA que decideix abandonar la seva carrera al món de l'espionatge per dur una vida estable al costat de la seva veïna i núvia, la bella Gillian (Amber Valletta). Però en Bob té una última missió per complir abans que la Gillian accepti casar-se amb ell: guanyar-se als seus tres fills. Quan la Gillian es veu obligada de sobte a sortir de la ciutat, en Bob s'ofereix voluntari per cuidar dels nens, amb intenció de guanyar-se la seva aprovació.

Els problemes comencen quan un dels petits es descarrega per error una fórmula d'alt secret en el seu ordinador. Llavors tots es veuran amenaçats per un terrorista rus, enemic d'en Bob, la qual cosa força a aquest a compaginar els papers d'espia i futur padrastre en el major desafiament que s'ha vist obligat a afrontar en la seva carrera.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD El super cangur 2010 2010-09-07 18:47:49

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.