Elinks

A la romana

Any:
2007
Categories:
Documental, Producció Catalana
Generes:
Història, Educatiu
Descripció:
TV3 estrena aquesta temporada "A la romana", un programa de divulgació històrica conduït per Enric Calpena que té com a objectiu ensenyar com era fa 2.000 anys la vida quotidiana.

Un nou format que vol servir de complement a la ficció de la sèrie, aportant dades sobre els usos i costums dels nostres avantpassats a la Tàrraco del segle I abans de Crist. Un programa còctel que barreja l'entreteniment didàctic amb unes gotes d'ironia. Un document de 15 minuts de durada que cada dijous intentarà demostrar que els éssers humans hem canviat molt poc després de dos mil·lennis d'història.

"A la romana" té la col·laboració d'Alexandra Palomo i Oriol Grau interpretant diversos personatges històrics, les intervencions de convidats de prestigi com l'historiador Oriol Junqueras, l'arquitecta Bendetta Tagliabue, l'escriptora Rosa Regàs, l'esportista Carles Reixach, la meteoròloga Mònica López, l'endocrinòloga Carme Balls-Llobet, l'economista Josep Maria Ureta, l'advocada Magda Oranich i el cuiner Isma Prados, i l'assessorament dels historiadors Antonio Aparicio, Víctor Revilla i Ignacio Borja Antela. "A la romana" vol demostrar que mirar al passat és el millor camí per entendre el present.

"A la romana" és un programa dirigit per Joaquim Oristrell, presentat per Enric Calpena i amb realització d'Aina Ivern.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a. Temporada Completa!! 2007 2008-02-20 19:13:09

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.